שלום חברים יקרים !!!

Asafma

New member
שלום חברים יקרים !!! ../images/Emo24.gif

מה שלומכם ידידי ? הבלחתי לרגע קט לפורום שלנו על מנת לדרוש בשלומכם ולאחל לכם רק טוב. אני עסוק עד מעל לראש בלימודים והם לוקחים ממני יותר מדי זמן (אבל היי, זה זמני ורק לטובה). לפני שבועיים התארחו אצלינו זוג חברים טובים של הוריי מבודפשט ובמשך שבוע שהם שהו אצלנו אירחנו אותם כיד המלך. טיילנו איתם, אכלנו, בילינו, אכלנו... !!. זו אינה הפעם הראשונה שלהם בישראל והם נהנו מאוד הפעם, במיוחד ממזג האוויר הנעים שרר אז וממספר מקומות מקסימים בהם ביקרנו (מנהרות הכותל, גן הבהאים המשופץ וכו'). מוריקה, זו היא, לימדה אותי את המתכונים הסודיים של סבתא שלה ללנגוש ולפוגאצ'ו ולעוד מיני מטעמים ותאמינו לי, תוך שעתיים חיסלנו הכול !!!
אתמול קניתי סיר ברזל לבוגראצ', ומניסיון, לאו דווקא בארץ, הטעמים יוצאים יותר חזקים בסיר כ"כ כבד ומוצק. כנראה שזה אולי קשור לפיזור של חום ומוליכות טובה יותר (ככה לפחות אמרו לי בהונגריה וגם קראתי). חבר של אבי הצליח להשיג לנו אחד והיתרון הוא שגם ניתן לשים אותו על חצובה מעל אש ישירה וגם על גחלים בעזרת מעין תושבת טבעתית ואפילו הוא נכנס לתנור אבל קשה להוציא אותו. שימו לב חברים, הריח הנעים שיתפשט בשבת בצהריים באזור השרון יגיע מביתי הקט.... זהו לבינתיים ועד הפעם הבאה שאמצא עוד טיפה זמן פנוי, שמרו על עצמכם, שיהיה לכם רק טוב, סופשבוע נעים וכמובן.... jó étvágyat !!!
אסף

B T1

New member
אסף--בעבר הרחוק בשלו בסירים

עבים מאוד, שמשנים את הטמפרטורה לאט, כי בשלו על מדורה שלא נותנת חום אחיד ומשתנה מרגע לרגע. על כיריים של גז גם בסיר דק אתה יכול לקבל בדיוק את אותן התוצאות.

עב

New member
גם אני סחבתי סיר כזה

מצאתי בסלובקיה סיר ברזל כבד שמצא חן בעיני ומאז הוא לא יורד מהכיריים, מצוין למרק ולכל מאכל בבישול איטי. אין לי מושג אם האוכל טעים יותר, אבל אני נהנית מהבישול וגם זה משהו.

למעלה