שלום חברים יקרים!!

א ל ו ל י

New member
שלום חברים יקרים!! ../images/Emo24.gif

חודש וחצי ניתוק וירטואלי עברו עלי (עניני בירוקרטיה וסחבת) והנה אני כאן, בבית חדש רחוק רחוק בדרום ועבודה חדשה ומפתיעה- כשמדובר בי- אני גננת מובילה בפעוטון המושב. מתוך המחשבה התמוהה הזאת- אני (ודעותיי) אהיה גננת? זה לא סותר איזו תיאוריה שלי?- באה הקלה ואפילו סיפוק. בורכתי בשתי סייעות שמחשבתן החינוכית דומה לשלי ויחד אנחנו עובדות הרבה על ערכי כבוד ובחירה בגן, וכבר זכינו לכמה מחמאות
אבל זו רק ההתחלה ויש גם קשיים, אני מקווה שזמניים. ייקח לי זמן לחזור אחורה ולהתעדכן אך בכל זאת היה חשוב לי לספר שחזרתי. ביי בינתיים, מאיתנו

ברוך שובך!

קחי את הזמן וקחי את הפורום לאט ובכייף. ברכות לרגל יישום הגישה הפרו דמוקרטית בגן. גם אם זה יישום לא רישמי.

היי אלולי, איזה יופי!!! ../images/Emo24.gif

נשמע טוב ומבטיח - בהצלחה!!! נ.ב. - מתי את בבית? כבר ניסיתי כמה פעמים ואת לא עונה
מתגעגעת מאוד,

א ל ו ל י

New member
לא השארת הודעה!../images/Emo10.gif

אני מבינה שקיבלת את המייל שלי אתמול! הכי טוב אחרי תשע בערב, אבל גם בשעות הצהריים (אחרי שתיים) אנחנו כאן. עד שבוע קסום נגמר בגן. הילדים מתרגלים לאט לאט לשיגרה של דיבור שקט, רגוע ומכבד אחרי שבשנה שעברה היתה להם גננת צעקנית ומגבילה במיוחד. זה כייף. פתאום באה לי מוטיבציה אדירה לקרוא ספרים על חינוך אחר, לקבל עוד רעיונות... יאללה סופ"ש רגוע לכולנו !!

א ל ו ל י

New member
לא רק שאין חדש ../images/Emo7.gif

אלא שריחרחתי פה בענין הבי"ס היסודי והסתבר שהם מתגאים בכיתה אחת בכל שיכבה ובה 40-41 תלמידים (בתלמיד ה-42 מפלגים לשתי כיתות). יש לי שנתיים בטבלת ייאוש לשבור ת'ראש מה עושים.

למעלה