שלום חברים יקרים ..../images/Emo32.gif
שלום פורום יקר לא יצא לי מלא זמן לכתוב פה ראיתי שההודעה האחרונה שלי היתה ב 15 לחודש והיום כבר אנחנו ב25 מה שאומר עשרה ימים שלא כתבתי כאן ..אני צריך להתבייש מודה חח ! בקיצור אני עמוס בטירוף עובד 16 שעות כל יום כמעט אם תעשו חישוב קל זה אומר בקושי זמן לישון אבל צריך כסף יש לי חלומות להגשים לעצמי ולאחרים ! וגם לומד פעמיים בשבוע אז אני קצת נקרע אבל זה ישתלם בסוף החודש
וגם היה לי בלאגן עם חברים שלי ..לי אישית קרה נס חנוכה חברים שלי עשו תאונת דרכים מישהו נכנס בהם במהירות של 120 קמ"ש ,לאוטו שלום ! אבל ברוך השם חברים שלי בסדר חלקם עוד פצועים בבי"ח אבל בכללי יצאו בזול אני ראיתי את האוטו והוא היה מעוך לגמריי(טוטלוס!) מזל שכולם היו חגורים גם מאחורה ! זה היה נס שהם יצאו בזול וברוך השם כולם בריאים ושלמים אני גם הייתי אמור לעלות על האוטו הזה אבל החלטתי לעבוד ובמקרה הכנסתי לי משמרת במקום ללכת איתם מה גם שחצי שעה לפני זה הם באו אליי לעבודה וניסו לשכנע אותי לבוא איתם בסופו של דבר לא הלכתי ! בקיצור כתבתי המון שטויות מספיק לעכשיו ... אוהב המון ...
שלום פורום יקר לא יצא לי מלא זמן לכתוב פה ראיתי שההודעה האחרונה שלי היתה ב 15 לחודש והיום כבר אנחנו ב25 מה שאומר עשרה ימים שלא כתבתי כאן ..אני צריך להתבייש מודה חח ! בקיצור אני עמוס בטירוף עובד 16 שעות כל יום כמעט אם תעשו חישוב קל זה אומר בקושי זמן לישון אבל צריך כסף יש לי חלומות להגשים לעצמי ולאחרים ! וגם לומד פעמיים בשבוע אז אני קצת נקרע אבל זה ישתלם בסוף החודש