שלום חברים יקרים

שלום חברים יקרים../images/Emo7.gif

בס"ד שלום חברים יקרים! זהו ערב עצוב מאוד בשבילי, כי החברה שלי נסעה ולא יהיה הערב הדיבור במסנג'ר, לא אקבל הערב את הכוחות שאני כל-כך צריכה, כוחות שאני מקבלת מדי ערב הנותנים לי אוויר ואנרגיות להמשיך בעבודתי בפורומים שאני מנהלת כאן בחממה התפוזית. לא יודעת למה אני כותבת את המגילה הזו, אבל אני מרגישה שאני חייבת לפרוק דברים שיושבים לי בלב. אני יודעת שחלקכם תחשבו שזה שטותי לכתוב על זה בפמ"ת ואני מכבדת את זה. אני מרגישה שאני צריכה חיבוק, אני מרגישה שאני רוצה להיות עטופה באהבה, (ולא בשביל הצומי, חברים), זו הרגשה אמיתית וכנה שיוצאת מהלב. השיחה היומית עם החברה שלי תהיה חסרה לי הערב, ואני מרגישה שאין מה שימלא לי את המקום הריק שנוצר. אני מרגישה תחושת ריקנות כבדה ומגעילה שמכבידה עליי, וגם לתחושה זו אין לי הסבר מדוייק, הרי מדובר על לילה אחד אז למה ההרגשה הזו? אנחנו חברות טובות בלב ובנשמה, אולי בגלל זה ההרגשה הזו, ומי יודע, אולי זה מראה על חיזוק החברות, וחיזוק החוט? ליאת.

../images/Emo24.gif אולי באיחור אבל...

קודם כל - הנה חיבוק. איננו מכירות אולם אני חושבת שחבל שאת כל האנרגיות שלך את צריכה או חשה שאת מקבלת מחברתך בלבד. אני משוכנעת כי גם בך ישנם כוחות ואנרגיות המסוגלות להחזיק אותך ולגדול בתוכך. אנחנו כאן גם למטרה זו - לחדוש המצברים. העובדה שכתבת, העובדה שהבאת את הדברים ולא השארת אותם כלואים פנימה - כשלעצמה מוכיחה כי קיימים בך כוחות. האהבה הכי חשובה לטעמי - היא האהבה שאנו עוטפים בה את עצמנו, מכאן ומנקודה זו אנו מקרינים אותה אל החוץ, אל כל הבאים איתנו במגע, וירטואלי, ורבלי, או כל מגע אחר. אהבה הבאה מבפנים, חברתי, היא האהבה הראשונה. עשי לעצמך מנהג (אם תחפצי) - כתבי אליה, אל חברתך, באותם ימים בם היא זקוקה לעצמה ולחידוש האנרגיות שלה בדרכה היא. כתבי מבלי לשלוח, כתבי אלינו, גם אנחנו יודעים לאהוב.

ברבורה לבנה יקרה../images/Emo24.gif

בס"ד כבר חשבתי שלא יענו לי כאן, אבל טעיתי וטוב שכך. תודה על החיבוק שנתת לי, וכפי שראית נתתי לך אחד חזרה. אני לא מקבלת אנרגיות רק מחברתי אלא מעוד אנשים טובים שאוהבים אותי, אבל עכשיו אני בכל זאת מרגישה שמשהו חסר לי, כאילו שמשהו לא בסדר. ולגבי האהבה אגיד כך:את צודקת במה שאת אומרת, אבל הקשר בינינו הוא קשר מיוחד שנבנה לאורך שנים. את כל-כך מעודדת אותי בימים האלה שבהם אני מרגישה קצת לבד, (קצת זו מילה קטנה לעומת מה שאני מרגישה באמת, בימים האלה). אני בהחלט איעזר גם בכם, תודה לך על הכל, ליאת.

מוּסקט

New member
הי מישהי...

לפעמים אפשר להיות עטופים באהבה גם כשלבד - אהבה שמגיעה מהביטחון שיש לך בחברים החשובים לך ומהידיעה שלמרות שלא מדברים כרגע ולמרות שלפעמים החיים מזמנים למי מכם התרחקות ופסק זמן - ברור לך שחוזרים לאותו מקום אוהב ברגע שאפשר.

שריד

New member
מה יותר רע ../images/Emo35.gif

להתגעגע למישהו או שאין למי להתגעגע ?

דן צ

New member
אהלן ליאת

היו זמנים ששוחנו רבות במסנג'ר או באיי.סי.קיו. בגלל עיסוקים רבים שלי פחתו השיחות שלנו עד שנעלמו לצערי, כשתרצי תמיד תוכלי לתת לי קריאה בשעות הערב ובשמחה אתפנה מעיסוקיי אלייך.

למעלה