שלום חברים יקרים

feyoula

New member
שלום חברים יקרים

בתקופה האחרונה לא נכנסתי הרבה לפורום. אני פשוט מאוד מאוד מאוד עמוסה מכל הכיוונים... אבל רציתי להגיד שלום ושאני מתגעגעת ושאתמול הצגנו את תאטרון הצלליות שלנו, אני והילדים בגן עם הבובות שהם הכינו ואחר כך היה מפגש בובות אחרון ונפרדנו מפרסי והיה מאוד מרגש. אז באמת המון תודה לכולכם על התמיכה והעזרה במהלך השנה עם זה.. אני מקווה שיירגע קצת הלחץ בסוף החודש ואני אוכל להכנס יותר ולבלבל לכם את המוח, כהרגלי. אבל אני יודעת שמאוד קשה לי להתרכז ולכן לפעמים כניסה קטנה יכולה להפוך להתחמקות מלמידה של שעות...אז אני שומרת על עצמי ומשתדלת להימנע. גלית-שלחתי לך מסר. דבי- מקווה שאת בתהליכי החלמה מתקדמים! דודי- שכחת אותי? ולכולם כולם, שולחת את אהבתי וברכת קיץ מוצלח בכל ההפקות לסוגיהן.
חמוטל

feyoula

New member
זה מה

שאת מאחלת לי אבישג? קיץ מהביל? ככה? ככה? כעונש על זה שאני תלאביבית? תגידי, גם בצפון כל כך חם? פאחס. משום נדמה שרק במרכז ככה אבל נראה לי שזה קטע כלל ארצי...
יופי.. רואים מה קורה לי? אני מתחילה להתקשקש! יאללה זזתי ללמוד..

אני פשוט מציאותית......./images/Emo177.gif

ואל תגאדי-חם בכל מקום! נכון, יש כמה מקומות נבחרים בארץ, שבערב חשים שם בריזה נעימה אבל גם אני לא נמצאת באחד מהם. לא ברגע זה, זה בטוח!

feyoula

New member
צודקת אבישג:)

פחחח... מה חשבתי לעצמי? בירושלים למשל יש בריזה אני טיים! את יודעת שכמעט חתמתי חוזה על דירה בירושלים? עם שותפות? ובלילה שלפני החתימה בעלי הבית של אלו שעוזבות למקום שהיו אמורות לעבור, הטריד שם מינית מישהי והן החליטו שהן נשארות וביטלו לנו את ההכל.. בכל מקרה, אני מצטערת לשמוע שאת איתי באותה הסירה וסובלת גם כן. אני פשוט אדם של חורף. לא יעזור...אוהבת מגפיים ולקפץ בשלוליות וללכת עם שיער פזור בלי שיהיה לי חם בעורף. "לשכוח" את המטריה בבית כדי שבטעות יירד גשם ואני ארטב ולישון עם טיפ טיפ על החלון... אח. כן. ללא ספק...

|שמשפיולה יקירתי , אני הולכת עם מטריה גם בקיץ

אוהבת את החורף בקיץ ובחורף אוהבת את הקיץ

חמוטל באמת, שאני אשכח אותך../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo2.gif

השתגעת? איך אפשר לשכוח אותך בכלל??? אז נכון שאני לא לומד למבחנים אבל גם אנוכי אדם עסוק לאחרונה... אחרי כ 3 חודשים די יבשים מבחינת עבודה ( כזאת שמרוויחים ממנה כסף כי ממש לא נחתי בתקופה הזו ועמלתי על פרויקטים שונים מהתחום וגם שונים ) חזרתי בתחילת יולי לימים של הופעות רצופות ( תודה לאל
שום, 5
) והתרוצצות ממקום למקום בשילוב חי היום יום וכמה אירועים משמחים בקירבתי. לכן גם אני הייתי כאן פחות מהרגיל, למרות הרצון והגעגועים כי חייבים להתפרנס ולהשלים את החור שנוצר בכיס ובארנק. שמחתי לקרוא שלפחות פרסי , אם לא את, יצא לחופשת הקייץ שלו ואני מקווה שהוא נח ומבלה כהלכה...מיסרי לו ד"ש חם ממני בהצלחה לך בניסיון לשבת על הת...נו טוב, הישבן וללמוד וכמובן במבחנים הצפויים. יאלל'ה תיכף נגמר החודש ותוכלי להיות איתנו...אגב אנחנו מאווווד אוהבים את " בילבולי המוח " שלך ומתגעגעים אליהם עד אז לפחות מדי פעם תשתלטי על עצמך ועל הריכוז וכנסי לדקה להתאוורר איתנו, כאן המזגן טוב יותר
נ.ב הלחץ יורד קצת בקרוב ואנחנו עוד נדבר...

feyoula

New member
מפתאום

שאלתי היתה כמובן בקריצה. אני יודעת שאתה עסוק.. בגלל זה גם רשמתי לך במסר כפי שרשמתי... אל תדאג יש לי סבלנות, רק בוער לי בקצות לי בקצות האצבעות...בטוחה שאתה מבין. אני עכשיו באוניברסיטה סיימתי מבחן ואחרי שטורטרתי ממקום למקום בחום הקמפוסי בנסיון לגלות איך אני מורידה את המקדמה הפסיכית שקיבלתי בטעות לשכ"ל לשנה הבאה, נכנסתי לנוח לרגע ולאכול יוגורט מבית המכולת של בר אילן מול המחשב. והנה, איזו הפתעה כייפית! אני שמחה לשמוע שחזרת ומקבלת את הזמנתך להישאר רגע ולהתאוורר:) אספר לכם שאמא חזרה מחו"ל והביאה לי בובה חדשה לצרכי העיסוק והטיפול בילדים. (שהוא טוב לילדים עם רגישות טקטילית כי הוא מאוד רך). זה מין עכבר כזה עם קפוצ'ון שהוא מתחפש בעצם לחתול וכאילו רואים את התחפושת שלו. אז התחלתי להתעסק איתו ולבדוק כל מיני אפשרויות הפעלה. זה הכי כיף בעולם לחקור בובה חדשה. מה היא יכולה ומה היא לא יכולה לעשות... ואז אחותי (הקטנה והממהממת שמתשחררת עוד מעט אז אולי היא לא כ"כ קטנה בעצם) נכנסה לחדר ותפסה אותי "על חם" משחקת עם הבובה מעל המחברות.. אז היא כבר הודיעה לי שהיא לא מכירה אותי (בצחוק כמובן כפרה עליה נשמה שלי מלאך) ואמרתי, הו, אני חייבת לספר לחברים שמבינים... זהו. אז נאלצתי לשים אותו בצד ולחזור לעיניינים. מקווה שכאן באמת מבינים מה זה להכניס יד לבובה ולראות איך היא מקבלת חיים... אני בהחלט חייבת לכם עוד את הסיפור המלא של תאטרון הצלליות הזה. אני חושבת שכל עוסקי החינוך המיוחד ומפעילי הגנים שביננו יוכלו מאוד להיתרם.. אז אם אני שוכחת אתה מוזמן להזכיר... טוב. אז זהו. סיימתי עכשיו מבחן אחד ומחר יש עוד מבחן. אני צריכה לצאת הביתה אבל בהחלט היה כיף להתאוורר:) התגעגעתי. אולי הלחץ של שנינו יירד במקביל ואז באמת הכל יצא לטובה:) צ'או בנתיים והמון בהצלחות מעומק הלב, עם כל העיניינם לסוגיהם:))

למעלה