שלום חברים יקרים!

שלום חברים יקרים!

|הרבה זמן עבר מאז שיתפתי אתכם בהגיגיי ובובותיי. והאמת היא שזה בער לי בקצות האצבעות. אך היה עוד משהו שהחליק לי מבין האצבעות- הזמן.... ועכשיו בשעה זו של הלילה, אני רוצה לשתף אתכם בכמעט כל מה שעשתי לאחרונה.
קודם כל לקראת חג השבועות שהיה לא מזמן
הכנתי בובת מריונטה של פרה. מאוד נהניתי מהכנתה וכבר יש לי רעיון למריונטה נוספת...
תוכלו לראות אותה בתמונה המצ"ב ולהמשיך לקרוא על מעללי בהודעות הבאות....

באותו זמן ממש

חגגנו ימי הולדת לשלושה מילדינו ויום נישואין! 9 במספר! לכבוד האירועים הוכנו עוגות רבות, ואפילו אחת מסיליקון ( יאמיק) אבל אחת הייתה מיוחדת במיוחד והרי היא לפניכם. פיסול בבצק של עוגה.

היות ואחד מהילדים

לא קיבל עוגה כמו שהוא רצה ( מכה על חטא)
, קיבלנו בתור עונש ביקור של אחת, מפוסלת בפיסול רך- אקירלן וגרביון...
לא מאחלת לאף אחד לפגוש אותה בסימטה חשוכה...
שמתי אותה קרוב לחלון בקומת הכניסה... כדי שאם מישהו יחשוב להיתקרב בחשכת הלילה, תהיה מי שתברך אותו לשלום....

ובהמשך

עבדתי במרץ על מופע סיום של החוג לתיאטרון בובות בישובנו. עבדתי עם 8 בנות מתוקות ומוכשרות לפליא בגילאי 7- 11 במשך השנה שחלפה. יצרנו יחד בובות במגוון טכניקות כשגולת הכותרת הייתה הכנת מסכות בעיצוב אישי בעיסת נייר . הילדות נהנו מאוד מהתהליך על אף שהיה ארוך ומייגע ולבסוף העלנו מופע סיום במהלכו עלו קטעים קצרים בכיכובן של הילדות ובובותיהן. היה מהמם! ההורים והצופים שהתווספו נהנו מאוד והכי חשוב- הילדות נהנו מתהליך היצירה - מבובה ועל הפעלתה מול קהל. בקיצור- חוויה נהדרת לי ולהן.

ובמקביל עבדתי על בובות והמחזה

של כמה סיפורים לקראת מסיבות סוף השנה והקייטנות. כאן לפמשל אני מצרפת תמונה של צביקה הצב הנלהב מתוך הצגה שניקראת "פעם בים". הצב החמוד יוצא לחפש את הקיץ כדי לצרף אותו לציור הלא כ"כ מוצלח ( לדעתו
) שלי של קיץ. הצגה מתואמת התפתחות של הצופים הצעירים...

ולסיום סיומת

הכנתי אריה . פיסול בגוש. כ"כ נהניתי לראות איך הציור הדו מימדי הופך לתלת , אז אספתי בשבילכם את התמונות מהתהליך, ואתם מוזמנים להנות יחד איתי....

והנה ההמשך

בתמונות כאן האריה עוד לא גמור.. אז רק שתדעו שהוא עבר מאז הכתמת שיער ועיצוב גוף....

והנה ההמשך

בתמונות כאן האריה עוד לא גמור.. אז רק שתדעו שהוא עבר מאז הכתמת שיער ועיצוב גוף....

ולקינוח

אספר לכם כי בין לבין אני עושה קייטנת אמא לילדי החמודים. סדר יום, הצגות, יצירות , ניסויים ומה לא? כיף גדול אם כי אין ספק שהשילוב של עבודה מוגברת + חופש גדול+ לא לשלוח לקייטנה ולארגן קייטנה ( הכי שווה!!!) משלנו+ חום אימים , קצת מעייף..... ובכל זאת הספקתי להכין ראש של בוב נוסף, רמז לבאות.....

מקווה להספיק באוגוסט ללכת לפסטיבל בירושליים עם הקייטנים שלי, לנוח קצת וליצור הרבה....

ורק שתדעו- קראתי אתכם מידי יום, גם כשלא תמיד הגבתי בעצמי......

אוהבת,
ליאורה

יהבוליק

New member
וואאו, ליאורה!!!

שקטה שקטה אבל עןבדת במרץ! איזה בובות יפיפיות ! אהבתי מאוד את האריה והמריונטה, תוכלי להעלות תמונות של האריה גמור?
וגם המריונטה..
איזה יופי, איזה כיף :)
תמשיכי לשתף ותראי לנו עוד מיצירותיך, יש הרבה.. :)

ליאורה! תעצרי רגע!

עשית לי חלוש'ס מרוב עשייה, חגיגות , כשרון , יצירתיות ומרץ!
אז אני אלך לנוח,
ואת תוכלי להמשיך בקצב המטורף שלך!
ועוד להצליח בו כל-כך!
את מ-ד-ה-י-מ-ה!!!!!!!

תודה אבישג!

חלילה לך מליפול לחולשס! הרי.... את אחת ממקורות ההשראה שלי מתחילת היכנסי לעינייני הבובות...

תודה על המחמאות (-:

אוי! רק מהרעיון

שאני מהווה השראה למישהו או למשהו
אני יכולה ליפול לחלוש'ס של התרגשות.
תודה גם לך, יקירה,
ריגשת אותי!
בואי נסכם שאנחנו מפעילות זו את זו.....בהשראה.

ליאורה, ליאורה, ליאורה

מה אגיד ומה אומר?!
במה להתחיל קודם???
במריונטת ה
?, במסכות?, ב
?, בבובות למסיבת הסיום?, בהמחזה ובובות להופעות ה
?,ה
?,בובת האיש? (שבשלבי בניה) או האריה
שהוא גם המזל שלי ( אז אפשר לקבל כזה מתנה ל
?
) - כולן כ"כ מקסימות, יפות ומיוחדות!

ואת כל זה את עושה בשילוב היותך אישה ואמא לילדים בחופש?????
מה אגיד לך, שאפו,שאפו שאפו וגם בראווו

כל הכבוד, יפה מאוד!!!
האריה יצא ממש נהדר והמסכות של הילדות מתוקות ויפות מאוד,
ישר כח!

ברכות לימי ההולדת
וליום הנישואין

כן ירבו שמחות,חגיגות, ימי הולדת ובעיקר עוד המוווווווווווווווווווווווווון שנים של ימי נישואים מאושרים ואוהבים - אמן.
תגובות על כל השרשור הנפלא שהעלית לנו, מחר...

למעלה