שלום חברים יקרים

שבע77

New member
שלום חברים יקרים

מה שלום כולם? לא הייתי פה המווווווון זמן, וזה בגלל שהמצב לא משהו... מבחינה פיזית הכל סבבה ב"ה... התחלתי לעשות רפואה אלטרנטיבית שנקארת ביקום (בעזרתה מגלים מה יכול לעזור לבדיקות הדם להיות טובות יותר) והגעתי למצב שהראומטולוג אמר לי : בדיקות דם כאלה אני לא רואה גם אצל אנשים בריאים... הוא כל כך שמח שזה ממש העלה לי את המצב רוח אבל... נפשית.. מה אני אגיד לכם בנות. קשה לי מאוד. היתה לי עוד הפלה ( באוקטובר) ועושה רושם שמישהו שם למעלה לא רוצה שזה יצליח. הרופאים עצובים בכאבי אבל שמחים בשמחתם (רופאה דתיה אמרה לי "אסור לך להרות עכשיו וזה שאת מפילה כל פעם זה בגלל שה' שומר עליך). הרופאים הגיעו למסקנה שבכל פעם שההורמון שמלווה את ההריון (ביתא משהו..) עולה הלופוס מתעורר . אומנם הוא לא תוקף.. אבל מתעורר ולפני שאני מספיקה להגיד להריון שלום מעלים לי את הסטרואידים.. ועד שמעלים את הסטרו' ההריון ממילא נופל... זהו. קצת שפכתי את הלב. כי באמת לא קל לי. נסיים בנימה אופטימית.. סיימתי את התואר ובקרוב.. בקרוב אתחיל את השני ( (או בסימסטר הקרוב או בתחילת שנה הבאה). כמו כן קניתי בית , כרגע הוא בבניה אז אני מחפשת לי כל מני דברים יפים לקשט אותו. בחרתי מטבח מהמם עם שיש כחול עם נצנצים וכל מני שיגועים כאלה.. וגם.. קיבלתי קידומון בעבודה. זהו יש טוב ויש רע.. וחייבים להיות אופטימייים כל הזמן... שלכם שבע

קאריני21

New member
שבע ../images/Emo24.gif

קודם כל צר לי לשמוע על ההפלה החוזרת. כואב לי מאוד לשמוע את זה. אני לא חושבת שזה עניין של ה' ששומר עלייך ... כי אם הוא היה שומר עלייך באמת הוא לא היה גורם לך לכזה סבל. אלא להיפך - שתהיי מאושרת. אולי זה לא הזמן להכנס להריון. אולי בעזרת הרפואה האלטרנטיבית (שאני מבינה שעוזרת לך) - תני לגוף שלך להתחזק קודם. תנסי להכנס להריון אחרי שגופך יהיה חזק מספיק להכיל חיים חדשים בתוכך. (וואו, יצא לי משפט יפה)
מאחלת לך המון אושר המון בריאות והמון הצלחה בכל אשר תפני
קארין

שבע היקרה,

אותך חזק חזק ומאחלת לך ימים טובים יותר
המון
על סיום התואר (במה?) ועל הבית החדש
וכמו שכתבת..
חייבים להיות אופטימיים
נשיקות, אירית

שבע המקסימה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

אויש . עצוב לי לשמוע על ההפלה. אני איתך.בליבי. וכאן מרחוק, למרות שאני לא מכירה אותך ולא ממש יודעת מי את, אני מרגישה בתוך תוכי שזה יבוא. את עוד תחבקי את ילדך שלך. אין לי ספק בכך. זה כנראה לוקח קצת יותר זמן ממה שחשבת. תנצלי את הזמן הזה בינתיים לגמור תואר שני (מזל טוב על הראשון!), להינות מביתכם החדש...ועוד כל מיני פינוקים מסוג זה שלו היית עסוקה עם תינוק לא היה לך כח ולא זמן לעשות אותם (תאמיני לי). כייף לשמוע שלמרות ההפלה, את אופטימית וממשיכה הלאה. תחשבי חיובי. כל הזמן. לי זה עוזר ואני מאמינה שזה גם מקדם דברים לכיוון הרצוי. והכי חשוב, תשדלי להכנס לכאן יותר. את חסרה. כל טוב, ומלא חיבוקים ועידודים ונשיקות, עדית.

gaia20

New member
שבע יקירתי../images/Emo140.gif

צר לי לשמוע על הפלה חוזרת אני רוצה לשלוח לך המון חיבוקים לחזק אותך לפעמים דברים לא הולכים כמתוכנן וצריך ללמוד להתגבר עליהם ולהמשיך הלאה אני יודעת שמהמקום שבו אני עומדת, קל לי לדבר ואני מודה ומתוודה שאני לא יכולה להרגיש את מה שאת מרגישה, אבל אני רוצה שתדעי שאני איתך ואני מרשה לעצמי לדבר בשם כולם ולהגיד שכולנו איתך, מחבקים חזק חזק
אני מאמינה שאת בחורה חזקה שלא מוותרת בקלות, את תמשיכי לנסות ולא תרימי ידיים ואנחנו מאחוריך אולי לא היום ולא השבוע ואולי גם לא השנה אבל אני בטוחה שיגיע יום ואת תחזיקי תינוק בידיך ותראי שהכל, כל מה שאת עוברת היה שווה את זה אז חמודה, תשמרי על עצמך תשמרי על הבדיקות התקינות, כמו שכולנו הינו רוצים שיהיה לנו
חיבוק נוסף חזק חזק

ל3

New member
שבי יקרה

קודם בירכותי על התואר, על המעבר לדירה החדשה, על הקידום- בהחלט דברים טובים שיש לך מה להתגאות בהם! את יודעת, אומרים "משנה מקום משנה מזל" ואני מקווה מאוד שאת תפתחי תקופה חדשה של הצלחות בכל התחומים ושל בריאות ואושר. אל תתיאשי לגבי ההריון. את חזקה ואת תתמודדי עם זה וכשתצלחי לבסוף ( ואני מאמינה שזה מה שיקרה לאור נחישותך) ההריון רק יהפוך לדבר יקר יותר ומיוחד שולחת לך חיבוק גדול
שירי

שבע77

New member
תודה לכולכן

ידעתי שכאן אני אמצא את העידוד הנכון... אני שמחה ששיתפתי אתכן חיבוק ענק לכולכן. והרבה נשיקות. בסוף לכולנו יהיה בסדר. אוהבת אתכן שבע

למעלה