שלום חברים.. יש לי בעיה קטנה!!

שלום חברים.. יש לי בעיה קטנה!!

השבוע רבתי עם חברה שהפכה לידידה שלי.. החלטתי להשלים איתה אבל שוב זה לא הסתדר, יצא לי לדבר אליה מגעיל פעם אחר פעם. ואח"כ אמרתי לה שימי את האגו בצד ונשלים אך היא לא רצתה. אני מאוד רוצה להשלים איתה.. אבל היא לא משתכנעת בקלות.. תעזרו לי בבקשה... תודה גדולה מראש!!!

באמת בעיה..

תחשוב על זה דיברת אליה מגעיל ולא פעם אחת... התגובה שלה היא טבעית ביותר! אם תחזרו, תמיד יהיה לה את החשש שתדבר ככה שוב, בגלל זה קשה לשכנע אותה. לדעתי תנסה פחות לשכנע ויותר לעשות, כלומר, תנסה להראות לה שזאת הייתה טעות ואתה מודה בזה וכמה אתה אוהב אותה ומוכן לעשות הכל בשביל שהיא תסלח לך לפחות . תחשוב גם על הצד שלה ומה שהיא מרגישה!!! תדמיין את המצב הפוך אם לך היו מדברים ככה. יש לי גם בעיה בסגנון, אחרי שמישהו דיבר אליי ממש מגעיל ופגע בי מבקש שאשכח הכל, דבר כזה קשה מאוד לשכוח(אולי אפילו בכלל אי אפשר) !

נועם m

New member
תן לזה זמן

יכול להיות שהיא צריכה להתקרר... והכי חשוב- אם באמת אכפת לך ממנה, תתחיל לשלוט על המילים שיוצאות לך מהפה...

מיטללל

New member
ברוך הבא לפורום ../images/Emo142.gif

האמת, אני מבינה אותה. אתה בעצמך אומר שדיברת אליה מגעיל, ולא פעם אחת, אלא "פעם אחר פעם". זה לא עניין של אגו. ככה לא מתנהגים ידידים/חברים. ואפשר להבין למה נמאס לה מהיחס הזה. מעבר לכך, אני מסכימה עם שדונת. תסביר לה שהבנת שטעית, תבהיר לה כמה היא חשובה ותתחיל להתנהג אליה כמו בן אדם.

למעלה