שלום חברים יש לי כמה שאלות ........

master og

New member
שלום חברים יש לי כמה שאלות ........

שלום חברים יש מצב שאני עובר לגוב בהונג קונג לזמן בלתי מוגבל לרגל עבודה ורציתי לשאול כמה יעלה לי להשכיר דירה ואם למישהו יש ניסיון עם רכישת אופנוע יד שניה אני ממש אשמח לקבת טיפים.... תודה רבה מראש לכל מי שיענה

אMור

New member
מעבר למקום חדש

תמיד יהיה מוצלח יותר אם תגיע בעצמך לבדוק את השטח ולראות מה מתאים לך, מבחינת איזור, תקציב, נוחיות וכיוב. בעיקרון, הדיור בהונג קונג יקר (דירה של 80 מ"ר באיזור סביר תעלה בסביבות 2,000 יו.אס.) לגבי אופנוע, תבדוק ברשימת הארצות של ממסי אם הונג קונג מופיעה. אם לא, תצטרך להנפיק רישיון מקומי. אופנועים משומשים בהונג קונג זה גן עדן. מצבם חדש ומחירם צונח פלאים... יש גם המון זרים שקונים אופנועים חדשים ונאלצים למכור במחירים מגוכחים עקב עזיבה...

african queen

New member
רכיבת אופנועים

גם אני מגיע להונג קונג ומתענין באופנוע כך שאם אתה מוצה מידע מעניין אשמח אם תעדכן כאן. אMור כמה מסובך להציא רשיון מקומי ? ירון

אMור

New member
רישיון נהיגה בהונג קונג

אני לא כ"כ בטוח איך זה עובד בהונג קונג. בסין זה קשרים וכסף - לא כך מעבר לגבול. בכל אופן, מי שמגיע בצורה מסודרת מטעם חברה, יקבל Temporary resident status (שזה ID הונג קונגי לכל דבר כמעט) והוצאת רישיון מקומי תהיה עבורו הליך פרוצדורלי בלבד. אבדוק את הענין לעומק ואעלה פרטים בקרוב.

למעלה