שלום חברים, כתבתי הודעת תודה

shiri s

New member
שלום חברים, כתבתי הודעת תודה

על השרשור המקסים שג'רג'ר החל. אבל ההודעה אינה קופצת לי. אצרף אותה לכאן. אז שוב - תודה.

shiri s

New member
תודה רבה לכולם!!!../images/Emo24.gif

רק עכשיו נכנסתי לאינטרנט לאחר שבוע של שכרון חושים בבית החולים. ביום שבת בערב הכנתי את הפלאפלים של אמירה (שיצאו מעולים), עשינו סיבוב בשכונה והופ - ירדו המים. הצוציק שלנו יצא רק ביום שני בלילה לאחר מאמצים רבים מצידי והרבה איומים על ניתוח קיסרי... בעת אכילת סוכריה על מקל (נפלאות האפידורל) הוא החל ביציאתו לאוויר העולם צווחני ומתוק להפליא. ביום חמישי בצהרים חזרנו הביתה ומאז אנחנו לא ישנים בימים וגם לא בלילות. אבל זה שווה הכל. המאכל האהוב עליו הוא חלב אם ואם אפשר גם להקפיץ איזו מטרנה - מה טוב. אז שוב תודה לכם חברים, על התמיכה בתשעת החודשים, על הסבלנות והחיבה. שירי, זיו והצוציק חסר השם.

r66

New member
אנחנו אמהות מזוכיסטיות../images/Emo6.gif מה שלא

יעשו לנו - יבעטו בנו, לא יתנו לנו לישון, יסחטו לנו את המיץ עד הטיפה האחרונה וכו'.. וכו'... ועדיין אנחנו הכי הכי אוהבים אותם בעולם. מזל טוב ושיהיה לכם הכי כיף שבעולם..

אמירה

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif

איזה כיף...אתם כבר משפחה..וזה כבר משהו לגמרי אחר... תהנו מכל רגע....כי ..הופ...זה עובר.... אוהבים אתכם.. אמירה והחבורה ואיך קוראים לרך הנולד?

silvey

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo95.gifמזל-טוב לשירי ולזיו../images/Emo140.gif

YulaShpil

New member
מזל"ט!!!

רק עכשיו אני נכנסתי לאינטרנט וראיתי את כל המהומה! מזל טוב, והרבה נחת ומנוחה....

effyba

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo95.gifברכות לאמא'לה הטרייה

מאחלת לך המוני הנאות לאורך כל הדרך שהתחלתם בה עכשיו.

shiri s

New member
שוב תודה רבה לכולם...התפריט העיקרי

שלנו עבר להיות מורכב מחלב אם בלבד...מתברר שהוא מתאים גם לקפה, קרם ברולה ועוד עוד... סתם...

ענקיתי

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo95.gif|שוקוהמון המון המון

מזל טוב תהנו ותרוו נחת אני שולחת לכם את ה-
כדי שחלילה ייגמר החלב ושוב מזל טוב

תוכי

New member
המון המון ../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo77.gif ../images/Emo95.gif

למעלה