היה מקסים!
חזרנו עכשיו מההופעה של סי בגן הפעמון בירושלים. ראשית, תודה רבה רבה כל העניין עם הדיסק שהקדשת לרומי ונתת לנו בהופעה היה מפתיע לחלוטין וזו הפתעה גדולה (!!!) ההופעה היתה גדולה (חוץ מהסאונד בתחילת ההופעה שהיה בעיתי בעיקר למי שישב בשורות האחרונות) אבל זה לא יכול לגמד ואפילו לא במעט מהעוצמות בהופעה שלך, היה מדהים. כמו שכל הקהל כבר הספיק לראות ולהכיר, הילדה שלנו הייתה בשוונג ולא נחה כל ההופעה ורצה מלמעלה ולמטה (וחזרה..) וניהלה דו שיח עם חצי מהקהל ועדי בעקבותיה...אין לי שמץ של ספק שהיא נהנתה לפחות כמו המבוגרים, ואיך לא....נרדמה בדיוק ב"גיבור גדול" שאותו היא מכירה היטב. קצת עצוב לראות שירושלמים לא ממש יוצאים מהבתים בימים האלה, גם כשעברנו בדרך הביתה במושבה הגרמנית ששם היום מנוקזים כל בתי הקפה ה IN-ים למינהם ומלאים בימי רביעי - היה ריק להפליא, בהופעה הזו הבנתי שאין ספק בכך שהרבה אנשים היום מחוברים גם לשרל'ה שרון - צעירים כמבוגרים. הלוואי ויכולנו לבוא מחר להופעה בהרצליה, נראה לי שזה יהיה פיצוץ אמיתי. אז נהננו נורא והיית מדהימה במיוחד ואת ניראת פשוט מצויין. אני בטוח שנתראה שוב בקרוב. מיכל היקרה, א. התספורת באמת ממש מתאימה לך (גם עדי גורסת כך) וגם את מדהימה כמו שכבר הכרנו אותך, לילה טוב בנתיים...ד"ש חמה מעדי.