שלום חברים. להזכירכם בובות בסוכות.......

שלום חברים. להזכירכם בובות בסוכות.......

ראשית SORY על ההעלמויות הפתאומיות שלי מהפורום .......יש לי חיים קצת סוערים בימים אלה
דודי אני מתנצלת שלא השבתי לך מייל או מסר אך ראשי לא היה פה......סליחה. כנ"ל אוהבת נעים בגב ...את בטח כועסת עליי אבל מה זה לא מצאתי זמן להכנס למחשב.....מתנצלת בפעם המיליון.... הכנסו לקישור ואל תשכחו להגיע...... http://www.mouse.co.il/CM.shows_item_show,680,208,... לידיעתכם מיד לאחר סוכות אני טסה לטיול שורשים במרוקו [נולדתי שם ועליתי בשנת 68 לארץ] יחד עם אימא אחי ואחותי הקטנה. אודה לכל מי שמדי פעם יכנס לפורום ויברך את החדשים ויענה לשאלות...........תודה רבה. חג סוכות שמח לכולם חוזרת לעבודה ............................דבוש.

אל דאגה!!! אנחנו נשמור לך על הפורום עד שתשובי

ואת תדאגי להנות!!! יש פה אנשים מקסימים וכולנו נעזור אחד לשני עד שתשובי אלינו רעננה ומלאת כוחות *איזה כיף לכם טיול שורשים משפחתי במרוקו הקסומה... מה שכן,בטוח שגם אני וגם כל החברים האחרים נתגעגע אליך מאוווווווד!!!!!!!!!!!!!

הי דבי, שתהיה לך נסיעה טובה

תחפשי תיאטרון בובות מרוקאי. את יכולה להיכנס לאתר אונימה עולמי ולמצוא שם קישורים מעניינים: www.unima.org וגם האתר הזה נותן כתובות מכל העולם: www.takey.com צלמי וספרי לנו כשתחזרי. דבורה צפריר מנהלת בית הספר לתיאטרון בובות ודרמה במכללת לוינסקי 7419938 -03 www.puppet-school.org - אתר אי מייל - [email protected]

למעלה