שלום, חברים לצפיה בסדרה!

שלום, חברים לצפיה בסדרה!

שלום לכם, חברי! זרח כוכב על פגישתנו! אז אני שמעון, חובב בליץ' שהרגע סיים את פרק 54(באופן מפתיע למדי). מספרים עלי שאני מאפיונר במשרה מלאה ומדען גרעין איראני בזמני החופשי, אז אל תתפלאו למצוא עוגה צהובה במקרר ליד תרמילי הכדורים המיותמים. ^_^" בזמני החופשי אוהב ספרות פנטסיה (קריאה, כתיבה וביטוא) וידוע גם בתחום הפאנפיקשן. אם כך, שלום לכולם, מקווה להנות פה!

Neon taichou

New member
ברוכבא~! ^__^

בן כמה אתה? אתה גם כותב פאנפיקים? כי אם כן, אשמח לקרוא. [=

תודה. אני בן 16

כגרע הפאנדום העיקרי שלי הוא פאנדום טולקין בו אני מפרסם בקרוב גרסא משוכתבת של הפיק שלי שתקרא "אור הספיר", בנוסף כתבתי כמה דברים קצרים בפאנדום "הארי פוטר". הכל יכול להמצא באתר המגדל הלבן, אליו כולם יותר ממוזמנים: http://members.pundak.co.il/whitetower/index.html

KiaritChan

New member
ברוךהבא ^_^;

אניקיארית,ואני בפרק 33 XD ואתה סתם נשמע חביב. יהיה חביב גם אם תביא לפה פיקים שלך ^_^; כי פיקים זה שליטע! נייס טו מיט יו.השתלבות והתמכרות נעימה [:

dark max

New member
ברוכבא

[אני היחידה בפורום הזה שלא ראתה את 54? זאתומרת מבין אלה שראו את 53] בן כמה אתה? דמות אהובה? מסן? יומולדת? סופר אהוב? ספר אהוב? קורא מדע בידיוני? רואה עוד אנימות? קורא מנגות? מגיע למפגשפורום? סאדיסט? מזוכיסט? מסכים לבטא [בנוסף לעוד כמה אנשים] סיפור [לא פאנפיק] שאני כותבת? גומן על ההפגזה ^_^'

תודה, ותשובות

בן כמה אתה? ת: בן 16. דמות אהובה? ת: האמממ... שאלה קשה. יש את אישידה, החתול השחור והאהוב שלנו (שנוטה להפוך לאשה ללא בגדים בדיוק כשרמא שלי נכנסת לחדר), אורראורה (או איך שלא קואים לבעל החנות, אני גרוע בשמות באופן מחריד למדי), וכמובן, רוקיה, כמה שזה נדוש. מסן? ת: [email protected] יומולדת? ת: עשרים ותשעה במאי. סופר אהוב? ת: טולקין במקום הראשון. אני טולקנאי גאה! גם רולינג ויגארט ממולצים. ספר אהוב? ת: שר הטבעות! קורא מדע בידיוני? ת: קצת, בעיקר זילאזני. רואה עוד אנימות? ת: סיימתי את FMA, את "נארוטו" לא אהבתי, עקבתי טיפה אחרי יו-גי-הו (בגלל המשחק שאותו חרשתי עוד לפני שהסדרה הגיעה לארץ) בימי האפלים, וזהו, כרגע. יש לי המלצות, אבל אין זמן. בית ספר צבאי... קורא מנגות? ת:לא כרגע, בקרוב אם, שום Hollow לא יוכל אותי ולא אחוסל/אמות מקרינה. מגיע למפגשפורום?ת: לא. סאדיסט? ת:קראי את "חולה אהבה", ו"האדמה בוערת שלי" וודאי תסכימי שכן. מזוכיסט? ת: לא. מסכים לבטא [בנוסף לעוד כמה אנשים] סיפור [לא פאנפיק] שאני כותבת? ת: צרי איתי קשר.

אה! קראתי פיקים שלך!../images/Emo15.gif

|"חולה אהבה" בהחלט גאוני, אבל סאדיסטי להחריד. נו טוב- כנראה שאני לא היחידה שמעדיפה לעשות לוויה-שתיים בסוף הפיק שלי
תמיד מתלוננים שאחרי שהם נקשרו לדמויות המסויימות אני הורגת אותן...

תודה.

"חולה אהבה" הוא עוד כלום. כתבתי פעם סיפור על מה שקורה בגיהנום, גדעון (מנהל האתר) סרב להכניסו כי הוא היה "כבד מידי". אני מצרף אותו פה, לא לבעלי קיבה חלשה. ואלונית 2006, את מופיעה בעוד כינוי ברשת? כותבת במקרה בפורום "המגדל הלבן"? איזה פיקים פרסמת, אם מותר לשאול?

אני בעיקר בפאנדומים../images/Emo15.gif

של אנימה. בליץ', נארוטו, אינויאשה. היה לי פיקצר או שניים של הארי פוטר. ואיזו ענתיקה של טולקין- משהו זוועתי שאני מכחישה עליו כל קשר. אני בדרך כלל מופיעה כ"ניצנע". פרסמתי את "פריחת תפוח" בפאנדום אינויאשה את "ציפור האש" בפאנדום ה"פ פירסמתי את "מעבר למראה" גם כן בפאנדום ה"פ "טויה וסאקורה" בפאנדום נארוטו אני כרגע עסוקה בסאגה השנייה של "סודה של היקארי" בפאנדום אינויאשה (זה כייף לכתוב בפאנדום הזה, הוא מאוד מאוד גמיש) כתבתי את "שיניגמית" (נחש את הפאנדום) ואת "מה שקורה כשאיצ'גו לא מקשיב לחכמים ממנו" (בליץ' קרוס ה"פ- לא משהו) מכיר אחד מאלו?

הם גרועים מאוד- תני לי להעיד../images/Emo15.gif

אני מעדיפה לקבור אותם ולא להודות שהם היו אי פעם קיימים. אבל אם את מתעקשת לכי לחטט האתרי פיקים שיש בהם פאנדום שכזה. *מתחבראת מתחת לשמיכה* אלו באמת פיקים גרועים. כי אז הייתי בפרק 9 בערך. וזהו. ובכלל לא התרגלתי לפאנדום.

ברוכבא!../images/Emo15.gif

ניתוחים מעולים ישלך! אני די פאסיבית כי אני מרגישה תמיד נורא טיפשה אחרי שאני קוראת את זה. מעיין תחושה "זה היה מול העיניים שלי ולא ראיתי?!". אם אתה רוצה אני יכולה להשאיל לך שפני מחקר אנושיים, תור סמפאי יש לי את הזכות לעשות מה שאני רוצה בקבוצה שאני מאמנת (תראה אותי מלמדת סייפה את הילדים הצעירים ותראה מזה סאדיסטיות)

ThePiper

New member
ווילקומן! ../images/Emo140.gif

הידד לטולקינאים! *סמיילי נושף בדבר הזה של החגיגות* נורא אהבתי את הניתוח שלך... וגמני מרגישה קצת טמבלית ;_; מקווה שתשאר! *מנופפת בדגלי שמעון נעים*

למעלה