שלום חברים , מאיפה אני קונה לטקס ?

ironman

New member
שלום חברים , מאיפה אני קונה לטקס ?

יש לי עבודה דיי גדולה לעשות , אז רציתי לדעת כמה דברים : 1 - האם זה חומר יקר , 2 - האם זה חומר שאני יכול לקנות כיריעות ?

scalla

New member
לא נעים לראות הודעה שלא מגיבים לה..

אבל צר לי, אין לי מושג לכל מה שקשור לאיפה משיגים לטקס. אגב, התקבלת לחולון?

לטקס יש בדרום ת"א

ברחוב של התחנה המרכזית הישנה או בארגל- חברה שיש לה את כל סוגי הגומי,במצבי צבירה שונים... לגבי יריעת לטקס,אני לא מכירה מקום לקניית יריעות,יחד עם זאת,אם אתה צריך יריעה של חומר גמיש,אולי תוכל למצוא איזה בד סמי-שקוף ואלסטי. בהצלחה, יפעת שגב מנהלת הפורום

ironman

New member
"בד סמי-שקוף ואלסטי" -

תוכלי להמליץ לי על סוג מסויים ? ואיפה ניתן להשיג ? זה נשמע פתרון טוב .... לטקס ידוע כעסק יקר מאוד - למרות שזה פרוייקט סוף שנה שלי אני לא מתכון להיתרושש ...

ironman

New member
לא אני וגם לא חברתי :(

ממש בעסה איתם , אבל לא חשוב , אני כבר לומד שנה א' עיצוב במכללה להוראת טכנולוגיה ..... אז זה לא ממש בזבוז זמן ....

scalla

New member
לא נורא ....

ראיתי עבודה של מישהו שנמכרת בערך בחצי מחנויות העיצוב (שזה אומר את כל השתיים שאני מכיר
) שלמד במכללה שאתה לומד בה. באיזה שלב נפלת?

ironman

New member
לי בעטו בישבן כבר בפסיכוטכני , אבל

חברה שלי נפלה בראיון - מה שמצחיק זה שאחד המרצים שלי בא אליה יום אחרי המבחנים ואמר לה שהוא יודע למה היא לא עברה אבל הוא לא מוכן להגיד - זה כזה מבאס !!!!

scalla

New member
מאיפה היא מכירה את המרצה?

וצריכה להיות סיבה ממש רצינית אם הוא יודע למה היא לא עברה. חוץ מזה, ככה זו השיטה. בי בעטו בתחת פעמיים בבצלאל, ואני ממש לא לוקח את זה קשה.

ironman

New member
חברה שלי מכירה את המרצה

מכיוון ששנינו לומדים באותו מקום .... אגב אני עובד ברישום סטודנטים של המכללה אז דבר איתי אם תרצה לנסות להתקבל אלינו - אני יכול להגיד לך שאני ממש נהנה שם .

scalla

New member
מותר לי לשאול ...

אם היית בראיונות של הבוקר או הערב? ובאיזה חדר התראיינת?

למעלה