שלום חברים - מימוש האיום

shirhayam

New member
שלום חברים - מימוש האיום

אז הנה אני בוירטואליות מאוד מוזר להכיר קודם את חברי הפורום - ואז לכתוב בו (זה בדרך כלל הפוך) - (טוב הכל הפוך אצלי בחודש האחרון) אז אוקי - עליי קצת אתם יודעים אני שיר הים - בת 24 - סטודנטית לחינוך מיוחד כל השאר כבר תלוי........ אמרתי שאכנס- אמנם חשבתי שזה יקרה מתי שהוא במהלך השבוע אבל הנה זה קרה היום.... מהממת - סליחה אם פגעתי - ואם לא אז לא נורא (פעם הבאה אשתדל יותר) ושנית - כולכם מיוחדים.... אבל מה?... לא מגניבים!!!! טוב חפרתי יתר על המידה תודה על צהרים מהנים שלכם

Liroy25

New member
אז מה אמרת שעושה מי שאין לו דרכון?8

היי מותק, ברוכה הבאה לפורומנו החם, האינטימי והלח משהו..

shirhayam

New member
חן חן יקירי

אז סקילה? לא אמרנו שזה פסה? אולי תחשוב על משהו יותר נורא כמו לשים אותי יחד עם אישה באותה מיטה!!! ועכשיו ברצינות אתה אחלה בחור - נהנתי אתמול מאוד ורק הובכתי כמה פעמים - לא נורא אני לא אמות מזה ממני

Kingomri

New member
חן חן חן חיינדלך

מה עוד אומר לך? ברוכה הבאה? שפשוף קל? דרך צלחה בדרכך החדשה? נו באמת! גם לפולנים יש גבולות אז בחיוך גדול אברך אותך לשלום, יקרה שלי

xanadu

New member
../images/Emo13.gif שלום שירה

נא גשי לחדר היועצת (מממממממממאיייייייייייייי
!!!!!!) לקבל ממנה את הביבליוגרפיה הנדרשת. שבוע הבא בוחן אוריינטציה.

shirhayam

New member
של מי? של חברי הפורום?

יווווו נווווו יש לי חרדת בחינות - לחץ של זמן אני מבקשת הארכת זמן אם לא - לא נבחנת... מאאאאאיייייייייייייייייי? מה השאלות במבחן? והאם הוא בעל פה או בכתב?

shirhayam

New member
../images/Emo5.gifרגיעון לא טוב לי יחד

עם הכדורים הכחולים והירוקים כי זה גם ככה בלאגן שלם אז אם אני לוקחת רגיעון זה רק עושה אתי יותר לחוצה עדיף לי ככה.........:)

Liroy25

New member
כפרה, מה שעושה לך טוב!

העיקר בלי דרמות למה מאי גמרה כמעט את כל הקריסטלים.

shirhayam

New member
צ´מע ידידי

הפעם הקודמת שקראת לי כפרה...עוד סלחתי והנה שוב אתה מעז לקרוא לי כך אני מבינה שבכרטיס שלי עוד לא ביקרת נכון? ואל דאגה אין דבר שלא עובר אחרי שטיפה של בית + מקלחת קרירה וצוננת כדי למגר את כל התסבוכות לפחות לכמה שעות

למעלה