שלום חברים, מתלבט :|

bruceee90

New member
שלום חברים, מתלבט :|

אהלן חברה~!# לאחרונה התחלתי להתלבט בקשר להרחבת המקצוע גיאוגרפיה. הבנתי שאתמול הייתה לכם בגרות, מקווה שהלך לכולם בסדר, בכל אופן אשמח לקבל מעט מידע על המגמה, סיימתי היום את כיתה יא', רציתי לדעת האם זה אפשרי לעשות את כל החמש יח"ל בשנה אחת, ממה מורכבות ה-5 יחידות, זמן ההשקעה, הבנת החומר וכל פיסת מידע אפשרית. בנוסף בבית ספר שלי אין את אפשרות הבחירה של המגמה הזו,האם אני נחשב כאקסטרני בבגרות עצמה למרות שאני עדין לומד?? תודה והמשך יום נעים !@ =]

מוריה4

New member
יפה מצידך, אבל הבגרות מחר

אל תיקח לי עוד יום שלם של לימוד
אני אענה בקשר לעצמי, אני כבר אחרי תיכון ורציתי להוסיף עוד יח"ל. למדתי לבד, הולך טוב, אני חושבת. מאוד מעניין! לא ידעתי אפילו עד כמה... ככה שאני די נהנת לי. יש המון סיכומים מעולים ברחבי האינטרנט וגם ספרים. זהו חומר שיחסית פשוט ללמוד ומקסימום תמיד יש את מי לשאול(למשל פה...). למיטב ידיעתי אתה ניגש בבית ספר אחר כנבחן אינטרני. אצלי, למרות שסיימתי אני ניגשת כ"נבחן משנה בוגר" ולא צריכה לפתוח תיק אקסטרני. למדתי את כל ה5 ביחד, זה בסדר אם יש לך זמן(גם קשור לסדרי עדיפויות) ומשמעת עצמית. אני מצרפת קובץ של הסבר על הבגרות וקישור לרשת המורים לגג' תקרא ותתעניין, אולי כדאי שתשאל גם במזכירות בית הספר שלך כדי לדעת איך אתה ניגש וכו'. בהצלחה וחופש טוב!

r o i 1 9

New member
אתה יכול ללמוד לבד

ושנה זה די והותר זמן. הבית ספר צריך לתת לך להיבחן אצלו. כל עוד סיימת שם -אתה שייך לשם.

למעלה