שלום חברים נו אני פו בריא ושלם

SABA ARIE 01

New member
שלום חברים נו אני פו בריא ושלם

ידידים היקרים שלום רב , אני רוצה לברך את עירי אשדוד כעת יש בה בית חולים בדרגת על כן אסותה , לפני חודש הופזתי לכמה ימים עם
TVA וחלף די מהר אני רוצה לציים התיפול הגישה השירות , צוות חדר מיון מהסניתר עד המנהל , הצוות השפוז פנימי A2 הקשנות של הרופאים עד מציאת הגורם הטיפול זה לקח להם כמה ימים באצלחה עובדה שהיום אני כאן בפורום שלכם . לאות תודה אני שולח לכם מצגת על שטרות כסף פרי עבודה כתחביב

קבלו הטוב שבעולם
שבת שלום
אוס
סבא אריה

סבא אריה , ברוך שובך וברוך רופא חולים .

האמת היא שהיום שמתי לב שהרבה זמן לא היית בפורום . מקווה שחזרת לקוו הבריאות . באשר לתצלומי ילדים , אינני יודעת אם אתה צודק בקשר לעיניין החוקי , אבל נכון שתמונות של ילדים/ת באינטרנט מזמינים פדופילים למיניהם . כדאי להזהר .
אתמול "היה תורי" לקחת את בן השש לשעור שחיה . כשנגמר השעור , ויצא מהמים היה כחול מקצה האף עד הסנטר ובשתי הלחיים . עטפתי אותו מייד במגבת גדולה , שיתיבש והלבשתי אותו חם . בדרך הביתה , עם בקבוק שוקו וטלפון ביד , נרדם אחרי 5 דקות . בבית,[שלי] הכנסנו אותו מיד למיטה חמה . לא התעורר , נשאר לישון עד חמש בבוקר . בחמש התעורר עם 38.8 צלסיוס . אחר הצהרים חזר הביתה , עדין עם חום .
הרבה בריאות חמוד שלי . ושבת שלום גם לכם .
ציפי מה פרוש חצי עוגה ?

לילה טוב

תודה לאל שאנחנו כבר בבית, אחרי כל הטראראם, היה ערב מוצלח, רק משהו
אחד לא נעים, דני בא עם הבנים ואיריס נשארה בבית עם אלמה שחטפה חום גבוה,
כנראה נדבקה מנועם שהיה חולה כל השבוע, העוגות הצליחו לי כרגיל, תמר,
החצי עוגה, זה בתבנית פיירקס יותר קטנה, שכל הכמויות רק חצי,שחר הכין
במו ידיו כל מיני מאכלים טעימים, נתי הביאה גם משהו, האוירה היתה טובה,
מאד נהנינו, בדרך הביתה התחיל לרדת גשם וזה ממש לא התאים לנו, הגענו
הביתה עדיין היה גשם, לא היו לנו מטריות וגם אי אפשר להשתמש במטריה,
עם הליכון וכמה מדרגות שיש בשביל לכניסה שלנו, אז נאוה רצה ראשונה עם
המפתח ואורי ואני הלכנו והגענו אחריה, קצת נרטבנו, אבל לא נורא, זה לא
הצליח לקלקל לנו את המצברוח,עכשיו אורי ונאוה כבר ישנים ואני עוד מעט
גם אלך לישון,
תמר, יומולדת שמייח להחלמה מהירה לנכד שלך,
סבאאריה, ברוך רופא חולים,
לילה טוב לכולם.

ציפי , אני כנראה, לא כנראה , אלא בטוח,

לא הבנתי . כתבת חצי עוגה , ואני קראתי זאת פשוטו כמשמעו , חצי עוגה . לא עלה בדעתי שאת מתכוונת לחצי עוגה מבחינת הכמות , כלומר עוגה קטנה . טוב , העיקר שהיה טעים ונהניתם . גם לנו הטלביזיה הבטיחה שירד גשם , אך שכחו להגיד זאת לעננים , אז הם לא ירדו לדרום , נשאר במרכז ובצפון .
הדסה , חודש ימים שיעול לא נשמע טוב . כדאי שהבת תלך לדוד רופא , אולי צריכה צלום ריאות . נכון שהיא ילדה גדולה , ויש לה גם בן זוג שדואג לה .אבל לפעמים צריך עין נוספת , שרואה הכל מכיוון אחר . אתן לך דוגמא ממשפחתי . קניתי מד ל .ד.חדש ואת הישן שהיה עדין טוב השארתי בבית בני כדי שאוכל להשתמש בו כשאני נמצאת אצלם במשך כמה שעות . בני היה מודד לעצמו לחץ דם מדי פעם. ותמיד היה גבוה . הסברתי להם ,[לשניהם] , שחייבים לעשות מעקב ל. ד. פעמים ביום למשך כ10 ימים , לרשום התוצאות ולגשת עם הדף לרופא המשפחה . הסברתי גם מה ההשלכות של ל. ד. גבוה והסכנות . אחרי כמה חודשים בררתי שוב . בדק , אולי פעם בשבוע , לא רשם , ובוודאי שלא הלך לדוד רופא . אז , כפי שאתן מכירות אותי , החלטתי לעשות מעשה . נכנסתי לחדר השינה שלהם , ששם נמצא המכשיר והסתכלתי בהיסטוריה של המדידית . [ המכשיר מראה 20 מדידות אחורה ] . חשכו עייני , המספרים היו מאד גבוהים משהו כמו 165/90 ברמה כזו . דברתי עם כלתי , והיא אמרה ,אמנם בצורה עדינה , כדרכה , לא מקובל עליה שאני עוקבת אחרי לחץ הדם שלו , יש לו משפחה גרעינית שעושה זאת .
ואני עניתי לה שלבן שלי,שהוא מן הסתם בעלה , יש 4 ילדים שעדין צריכים אבא .ואם "משפחתו הגרעינית" לא דואגת שילך לרופא , אז אני עדין אמא שלו .
בעקבות שיחה זו הלך לרופא , קיבל כדורים להורדת לחץ הדם , וכולי תקווה שהוא ממשיך לקחת אותם ולמדווד מדי פעם , לשם מעקב .
וכמובן שגם אני עוקבת .
שתהיה לכולנו שבת שלום והרבה בריאות .
&nbsp

צהריים טובים

הבוקר התעוררתי כמו שאני אוהבת בשבת, בשעה מאוחרת, אז כבר העברתי
את הכביסה מהמתקן למייבש וזה כבר יבש, רחצתי את כל הכלים שהשארתי
אתמול בכיור, שזה גם כלל את הכלים מאפיית העוגה והתבנית פיירקס של
העוגה,הכנתי לעצמי את ארוחת הבוקר הקבועה, הזכרתי לאורי ונאוה לקחת
כדורים ואני עכשיו מול המחשב, כל מה שנרטב אתמול בגשם, כבר התייבש
והכל חזר לשיגרה, אורי ישן, נאוה ישנה ואני מחפשת מה לעשות עם עצמי,
תמר, אמא זאת אמא ואם בעיני כלתך זה נראה כהתערבות בחיים שלהם,
ענית לה בחכמה, השאלה איך הוא יישם את העצות שנתת לו בענייני הבריאות,