שלום חברים שבתי מחופשה של כמעט חודש

זהבה נ

New member
שלום חברים שבתי מחופשה של כמעט חודש

ואני במלוא המרץ. רואה עצמי ממשיכה להיות חלק מהפורום כאן אתכם. מאחלת לכולם שנה טובה ומוצלחת, שנת בריאות ושיגשוג. שלכם בידידות,

Diana M

New member
זהבה, תמיד היית חלק מהפורום

ומקווה כי תמשיכי להיות. ברוכה השבה אלינו שנה נהדרת לך

לזהבה נ. שלום

קודם כל, ברוכה השבה למשפחת פורום החינוך המיוחד, ולמשפחת החינוך המיוחד, להזכירך:לפני שיצאת לחופשה התעניינת במכתבי לשרת החינוך, אז אני שמחה לבשר לך שהמכתב נמצא בחלק הקבצים של הפורום, פירסמתי אותו כאן לפני מס´ שבועות. אני אשמח לקרוא את התייחסותך למכתב זה, אז שתהיה לך שנה טובה ונהדרת, ממני, ליאת.

זהבה נ

New member
לאת היקרה שלום בזמנו העברת אלי עותק

של מכתבך לשרה (על סמך זכרון בלבד) אני אבדוק כי שמרת עותק שלו במחשב ואשוב בהקדם עם התייחסותי. האם את קבלת תשובה כל שהיא למכתבך? ממתינה לתשובתך, להת´

לזהבה נ. שלום

נכון, אני זו שהתבלבלתי, ועל כך סליחה מראש, אני ממליצה לך לבדוק אם שמרת, אם תודיעי לי שלא, אני אעביר לך אותו שוב באי-מייל בתור קובץ מצורף. ועכשיו תשובה לשאלתך:לא, עדיין לא קיבלתי תשובה למכתב, ואני ממשיכה להמתין. אם התשובה המיוחלת לא תגיע, אני אשלח אותו שוב כדי שיבינו שאני לא מוותרת, ועומדת על הזכויות של תלמידי החינוך המיוחד, למרות הפרידה מהמלאכית ומהחממה, ממני, ליאת.

זהבה נ

New member
ליאת זה כבר הרבה זמן שלא ענו לך

שלחי תזכורת ומהר כי הם כל תקופת החגים סגורים. ואולי עד בוא הסתו תקבלי תשובה. לילה טוב לך, להית´

לזהבה נ. שלום!

אני בהחלט מתכוונת לשלוח תזכורת, כשתעבור תקופת 45 הימים. בכל אופן, תודה על ההתעניינות, ממני, ליאת.

למעלה