שלום חברים שלי רוצה להתנצל ולאחל

ט י נ ה

New member
שלום חברים שלי רוצה להתנצל ולאחל

הי לכם. עברו המון ימים ולא הייתי כאן. אני מתכוננת לבר מצווה של בני הבכור תומר בשבת הזו. זמן כזה מביא עלינו המון זכרונות פלשים מחשבות תהיות ועוד רוצה לחבק כל אחד ואחד מכם על שאתם כאן ,לחזק לעודד ולהגיד שאני כל כך מקווה בליבי שהולכת להיות שנה יותר טובה. יש עכשיו זמן קשה באוויר אבל הולך להיום יותר טוב כולם אני אומרת לכם שולחת אהבה וגעגעועים ומזמינה אתכם באמת לבוא כל יום ג' או מתי שתרצו בתל אביב נחלק המון הזמנות רק תבואו ........ שלכם סי

מזל טוב מזל טוב מזל טוב

קודם כל המון מזל טוב לבר מצווה של תומר, לא יאמן איך הזמן חולף לו לפעמים זה ממש מפחיד אותי, אני עוד זוכר שנולד או אפילו שלא היה חלק מעולמך, לפעמים נדמה לי שזה היה לפני זמן קצר, יא- אללה, לא יאמן, אבל ערמות של איחולים לבביים ממני ומעדי. נבוא נבוא בטח שנבוא לתל אביב, איך לא, רק צריך למצוא ימי שלישי פנויים בתוך מרוץ הזמן הזה שלנו.

sharlior

New member
המון מזל טוב

גם אני זוכר את ינואר 1991 כשתומר נולד, שהתראיינת לעיתון והייתה תמונה מאוד מרגשת שלך מחזיקה אותו (זו הייתה תקופת מלחמת המפרץ הראשונה) בקיצור הרבה זמן עבר מאז שיהיה אחלה של ארוע והמון המון איחולים שרון

ט י נ ה

New member
שלום לכולם עכשיו אני כי ההוא הלך ..

הי לכם חבריי וחברותיי לעט ...... חזרתי ואני כבר אמא לילד \נער \גבר צעיר ..... היה מדהים חוויה מהממת. הכי חשוב לי להגיד כאן ועכשיו הבן שלי זכה לבר מצווה מדהימה איזה כיף לי שיכולתי להיום שם בשבילו ...... תודה לכל אחד ואחד מכם על הברכות מעומק הלב אתם כאלו חברים טובים ומעודדים ומחבקים בדיוק כשצריך ..... וכן רוק למען התינוק היה אכן על בימת צוותא לפני מספר שנים והנה היום נותרו זכרונות חמים ואפילו כמה טי שרטים למי שעוד רוצה להיזכר אשמח לחלק שלכם סי ואם תרצו לדעת יותר על מה זה היה ...... שאלו את " אהבה עבודה וחדר קטן " זה כתוב בדברי הימים שלכם כתמיד סי

actress

New member
והנה מה שחכתי העלתה ברשת הארכיון

להודעה על רוק למען התינוק, והבטחתי בזמנו לסרוק את החולצה ...... אבל מאז לא עשיתי זאת אז אני אסרוק או שסי אם תוכלי לסרוק ולהעביר לנו זה יהיה נהדר.

אמנם באיחור קל.. ../images/Emo13.gif

אבל מזל טוב!! תרוו נחת וימלאו ימיכם אהבה ושמחה אוהב המון ינון

למעלה