שלום חברים שלי

פ י ו ל ה

New member
שלום חברים שלי

התגעגעתי. רציתי להתנצל על הנוכחות הלוקה בחסר לאחרונה. עוברים עלי קצת דברים. כל פעם זה משהו אחר.. אז החלטתי לשתף אתכם קצת. השבוע הזה היה נוראי. חוץ מזה שטיפלתי פה באלף ואחד דברים שנפלו עלי תוך כדי, אז כל השבוע הלכתי לישון ב-3 לפנות בוקר, קמתי ב-7 בבוקר והמשכתי לתפקד כמו נמר שוב עד השעות הקטנות של הלילה כי עבדתי על משהו ללימודים. וכל היום הייתי עם מיגרנות וחשבתי שאני הולכת למות. אפילו בגן שלחו אותי הביתה והסכמתי שלא כהרגלי... אז הגשתי סוף סוף את העבודה במייל ב-5 לפנות בוקר ביום שישי שהיה גם יומולדתי ה-25 והיה פשוט מהממם אך גם מטורף. אתמול היה יום קצת קשה, מוזר והזוי מלא בדברים מבפנים ומבחוץ שמשאיר בחורה רגשנית ורגישה כמוני במצב בוכק כזה. יאמר לזכותם של חברי המדהימים שהם הצליחו ממש לרגש אותי ולעשות לי מומולדת שמח למרות הכל. היום לקחתי יום חופש להתאושש מהכל ולכן אני כאן בבוקר לכתוב לכם, שזה לא מצב מאוד שגרתי. חוץ מזה רציתי לספר לכם מלא דברים שלא הספקתי... בפורים, הייתי מר דיגדוג בגן. זה היה מצחיק. היו גם מר בום, מר שלג, מר שמח ומר זעפני. אני הסתובבתי עם יד כזו שהכנתי מספוג וחב"ע וצבעתי בכתום ועשיתי דיגדיגי לילדים, מר בום כל הזמן נתקע בדברים. היה נחמד:) ביום רביעי, לפני ששלחו אותי הביתה, עוד הספקתי להעביר מפגש בובות על מילות הקסם (סליחה, תודה, בבקשה) ואני חושבת שהלך דיי טוב וממש שמחתי כי אני מרגישה שהקבוצה מתחילה להתגבש ושאני יכולה עוד מעט כבר להתחיל לעלות קצת את הרמה. הם כבר מתחברים לבובות ומחכים לפרסי שיבוא. ממש מחמם את הלב. בחיי שהאנדרנלין של המפגש והנשמות הקטנות האלה הצליחו להפרחי ממני את הכאב ראש לחצי שעה וכבר חשבתי שאני בסדר... לחיי שבוע חדש, תחילתה של השנה ה-25 שלי כאן, המון מפגשי בובות קסומים ורק בשורות שמחות לכולנו!!! אוהבת, פיולה

מזל טוב מהממת!!!!!!!!!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo171.gif../images/Emo230.gif

אין אין אין מסיבה, בלי בלי בלי... כאב ראש... (סתם
) כניראה שאת באמת אנרגייזר
אם עבדת כל-כך קשה! כל הכבוד לך על סיום תקופת המבחנים, ועל הגשת העבודות... אני גאה בך מוי מוי ! איזה יופי שהכל מתחבר לך בגן... הלוואי שהמפגשים הבאים ירגשו אותך אף יותר! מר דגדוג= תחפושת מגניבה ביותר! יש תמונות?? ועכשיו ברכות ליום ההולדת: שתזכי לשנה מדהימה (כמוך!) מלאה בסיפוק ואושר, הרבה הרבה הרבה חברים טובים וחוויות נהדרות יחד איתם, שתהני בלימודים ("
זה מה שנשאר...") ותראי להם מה זה באקדמיה
, המון אהבה ושמחה וחלומות טובים שמתגשמים! אוהבת אותך מאוד, מוי מוי...

גליתוי

New member
מזל טוב יקרה!../images/Emo140.gif../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif

מאחלת לך את כל הטוב שבעולם! בהצלחה עם הלימודים ועם כל המטלות האחרות והרי ברור שתצליחי
מקווה שיהיה לך זמן לנוח ולהתחזק ואנחנו פה שמחים על כל הזדמנות שלך לבקר אותנו!

מזל טוב

המון מזל טוב (את ממש קטנה
) שתהיה לך שנה מוצלחת מופלאה ובעיקר מהנה
ככל שיש פה יותר ויותר ימי הולדת זה קצת... כי עוד מעט תורי (קצת פחות מחודש, אבל מי סופר)

יונית102

New member
../images/Emo213.gifמזל טוב בריאות והצלחה בכל../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

אושר כושר
אהבה
והרבה בריאות

אלף נשיקות לך פיולתי, אלף נשיקה ו../images/Emo25.gif

מזל טוב לך תינוקת קטנה שלנו
מאחל לך את כל הטוב שבעולם - כי מגיע לך
ובעצם מאחל לך את כל מה שאני מאחל לעצמי ( וזה אומר הרבה ) שתהיי לי תמיד בריאה ומאושרת ונא לחגוג כל השבוע

אלף נשיקות לך פיולתי, אלף נשיקה ו../images/Emo25.gif

מזל טוב לך תינוקת קטנה שלנו
מאחל לך את כל הטוב שבעולם - כי מגיע לך
ובעצם מאחל לך את כל מה שאני מאחל לעצמי ( וזה אומר הרבה ) שתהיי לי תמיד בריאה ומאושרת ונא לחגוג כל השבוע

פ י ו ל ה

New member
תודה רבה לכולם. אני אוהבת אתכם כל כך!!

אויש, אתם כאלה מהממים! תודה על כל הברכות! שכחתי לספר שאני עובדת על בובת פה של דולפין. זה נסיון להתאים אותה למידת יד של ילדים כי אני רוצה להשאיר להם אותה שם ממני מתנה בסוף השנה. אז הוא דיי גדול יהיה, יחסית לילד זה בטוח, וזה דיי מגניב! בנתיים הוא עוד דומה לדג סנדל או קרפיון או משהו אבל אחרי שאני אמתח אותו, הוא יקבל קצת בטן. בכל מקרה, אני אוהבת אותם עם אופי אז מלכתחילה לא ניסיתי לחכות דולפין אמיתי..הוא יהיה יותר דמות קומיקס כזו, צ'מנמן. זה פשוט ייקח עוד זמן כי אני דיי תקועה פה עם המטלות, כפי ששמתם לב. אבל מבטיחה תמונות ברגע שיתקדם קצת:) אתמול הלכתי עם אחותי ל"חנוך לוין בצבעים", מישהו ראה? אני דיי התאכזבתי. אשמח לשמוע דעתכם.

ayaly2

New member
מותק מזל טוב אושר בראיות ונחת../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif

shir300

New member
מזל טוב!

אושר ועושר... שיהיה לך רק טוב באהבה שיר

למעלה