שלום חברים.

GrEeNwOmAn

New member
שלום חברים.../images/Emo179.gif

אני פותחת אתר חדש על סוסים מכיוון שבאתר הקודם פרצו לי, ללא פרטים נוספים. רציתי לשאול, אם מישהו רוצה להצטרף אליי לבניית האתר? בתודה מראש, אבישג. ו... עדי וסתיו פליז אל תמחקו, שזה יהיה שרשור אוף. לוידעת!

dearanita

New member
למה מוזר? ../images/Emo35.gif

תנועה זו נקראת classical ballet וכשמה כן היא - בלט קלאסי. האיש אותו אתם רואים בתמונה הוא מן הcadre noir.

Shai Felton

New member
זה לא כזה מוזר../images/Emo175.gif

ראיתי מלא תמונו תכאלו אבל לא לכזה גובה....

רק התחלת את האתר וכבר העתקת

רעיונות מהאתר של נטע! נו באמת.. ואני חשבתי שתפסיקי ותתחילי לחשוב על רעיונות משלך! טוב טעיתי.... אז רק שתדעי שיש לך אתר ממש דפוק!

פייי איזה רעה את!! ../images/Emo11.gif היא....

רוצה להקים אתר משלה! בואי נגיד שרוב האתרים על סוסים יהייו בהם דברים ממש דומים!!! ואני מבטיחה לך שחלק מהדברים שנטע שמה אצלה היא ראתה במקומות אחרים!!!!!!!! במקום להגיד שיש לה אתר דפוק אז את יכולה קצת לפרגן!! אני לא חושבת שהיית רוצה שמישהו יבוא ויגיד לך שיש לך אתר מכוער ודפוק אחרי שאת משקיעה בו מזמנך וחושבת איך לפתח אותו!!!! התנהגות ממש מגעילה!!

פחח הצחקת אותי...

כמה זמן והשקעה כבר לוקח להעתיק דברים??? וכמו שאני באתר שלי מקפידה לא להעתיק רעיונות גם היא יכולה! וזה ממש לא בסדר שהיא מעתיקה! ואין לי שום סיבה לפרגן לה! על מה? מה אני אגיד לה? "יופי אבישג את יודעת להעתיק ממש יפה מאתרים אחרים" נו באמת?!

ולמה ללא פרטים נוספים?!

הנה מה שאבישג לא רצתה לכתוב: אני פרצתי לה לאתר הישן שלה ומחקתי לה אותו בגלל שהוא היה מועתק כולו! לא היה בו עמוד אחד מקורי! יופי בישג את משתפרת עכשיו לא כל העמודים מועתקים מילה מילה אלא רק הרעיונות.. אולי אם נמחוק לך גם את האתר הזה את סוף סוף תעשה אתר ללא העתקות!?

niko girl

New member
חמוטל..דבר ראשון.......

אין אתר כזה אתר ללא הסברים על האינגליש והווסטרן..על מחלות וכו'....פינת הנצחה? אני רשמתי הודעה בפורום כל מי שרצה כתב...מי שלא רצה לא כתב. זאת לא אשמתי..זה גם די נורמלי לא? ותמונות? מה את רוצה שמעכשיו באף אתר לא יהיו תמונות רק בגלל שנטע כבר שמה תמנוות? א5ז את ממש מפגרת מצטערת להגיד לך!!!! ואת יודעת מה? אם את כל כך רכושנית ואת ממש מרובעת בקטע שלך אז בעיות שלך כי אלה בסך הכל רעיונות בטוח שנטע העתיקה גפ את הרעיונו אבל אף אחד לא יכול להגיד ............שהיא העתיקה! כי כל רעיון זה היה כבר רעיון של מישהו אחר.......את יודעת מה את מוחקת לנו את האתר אני מוחקת לך את האתר!!!!!!! וזה יהיה באמת! אז תזהרי

א. תרגיעו....! ../images/Emo110.gif

ב. צאלה מה הכתובת אתר שלך בכלל? ג. צאלה את צודקת אין באמת אתר רכיבה ללא הסברים על ווסטרן,אינגליש ומחלות ופינת הנצחה וכו'.. אבל יש שם תמונות של אנשים מהפורום שאולי הסכימו ואולי לא הסכימו לכם לשים את התמונות שלהם שם אני לא יודעת אבל לפחות תכתבו ליד כל תמונה מי זה וכו'.. ד. דיי להתכווח,אל תעתיקו רעיונות אחת מהשנייה ועוד יותר אל תאיימו אחת על השנייה למחוק את האתרים..! אני יודעת שאני לא צריכה להתערב אבל פה אני רוצה להביע את דעתי..!

למעלה