שלום חברים- IPAQ בארה"ב

Alive

New member
שלום חברים- IPAQ בארה"ב

אני נמצא כרגע במיאמי ארה"ב ומעוניין לרכוש IPAQ 3830 או 3835. האם ישנם חסרונות ידועים כל שהם של הדגמים הללו כגון נפח אחסון נמוך או מסך בעל רזולוציה נמוכה וכו´ וזאת כמובן בהשוואה לדגמים היותר מתקדמים של ה-IPAQ או שניתן לומר שביצועי הדגמים הללו מספקים ? כמו כן נודע לי כי חברת COMPAQ-HP עומדים לצאת בסדרת מעבדים חדשה. האם הסדרה המדוברת כבר נמכרת, או שעלי להמתין עוד קצת על מנת שדגמי 3830/5 יוזלו ? האם ניתן להוסיף עברית למערכת ההפעלה ומה העלות ? אשמח לקבל כל פיסת מידע נוספת על הדגמים המדוברים. תודה מראש

ron20

New member
כמה תשובות...

עד כמה שידוע לי ... (אתה מדבר על ההבדלים בין ה 38XX ל 39XX) 1. המסך זהה ולא השתנה. 2. ב 39XX המעבד חדש, מהיר ויעיל יותר 3. ניצול זיכרון מעט יותר טוב 4. הסדרה כבר נמכרת, ואכן דגמי 38XX זולים יותר. 5. השיפורים הגדולים יהיו בדגמי 50XX שצפויים לצאת בעוד מספר חודשים. לסיכום: נכון לעכשיו אתה יכול לבחור בין ה 38 ל 39 (בהנחה שאתה נעול על IPAQ) ההבדלים אינם גדולים ולכן אם ה 38 זול משמעותית אפשר ללכת עליו בשקט ... 6. עברית, תרכוש בנפרד או מ PDAC בכ 60$ או מחברת Ectaco ב 20$ אני לא מכיר עדיין משהו שניסה את האופציה השניה, אז אני לא יכול להמליץ, תקרא על זה כאן.

castroman

New member
תשובות../images/Emo26.gif../images/Emo70.gif../images/Emo80.gif../images/Emo78.gif

קודם כל אני לא ממליץ על הדגמים האלה מכיוון שהזכרון שלהם קטן מאוד
ואתה פשוט תצטער על זה שקניתה אותם
יש את סדרת הipaq 39XX עם המעבדים החדשים
ניתן להוסיף עברית
העלות כרע היא על סך של 50 דולרים (אם אני לא טועה
) אבל העברית לא משהו בכלל
אך בקרוב מיקרוסופט תשחרר עברית רשמית ואני מקווה ומאמין שהיא תיהיה טובה יותר מנוכחית

ron20

New member
אהלן, לאיפה נעלמת ??

אני דיברתי על ההבדלים הכלליים בין הסדרות 38XX ל 39XX , בתוך הסדרות יש מכשירים עם יותר ופחות זיכרון... לדוגמא 3870 מול 3970 , אם פער המחירים גדול הייתי הולך בשקט על ה 3870. (בטח בארה"ב קוראים להם אחרת...)

castroman

New member
הייתי../images/Emo26.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo80.gif../images/Emo78.gif

בגרמניה
מבית ספר זה חילופי נוער כאלו...
שיחקתי בipaq 3970 ובסימנס ובXDA אחלה של מכשירים
מומלצים ביותר

ron20

New member
אין אינטרנט בגרמניה ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

תמשיך לעשות חיים ולשחק עם מכשירים ... טוב לשמוע אותך

castroman

New member
חח../images/Emo26.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo80.gif

ידעתי שתשאל...
היה אינטרנט אבל לא היתיה עברית
ואני שונא לכתוב באנגלית
וגם למה לגלוש באינטרנט בזמן חופשה
למה לקחתי חופשה

למעלה