שלום חברים!

שלום חברים!

אני וחבר שלי מעוניינים להגיע לאוסטרליה בסביבות אוקטובר.. אשמח לכמה נקודות לשם התחלה..לאיזה עיר כדאי להגיע? איזה עבודות יכולולות לעמוד לרשותנו.. אם אתם לא כל כך בעד עבודה לאחוקית אז איזה עבודות חוקיות יש? מה בקשר לחוות? התנדבות? עם כמה כסף פחות או יותר כדאי להגיע... המטרה שלנו פחות או יותר היא להגיע לעבוד ולטייל וחוזר חלילה... האם זה אפשרי?... קיצר אני ממש אשמח לכמה עצות או כיוונים תודה תודה!!

raphaelgav

New member
כל עוד אין לכם אזרחות אחרת זה קצת בעייתי...

אתם לא יכולים לעבוד בשום עבודה מלבד התנדבות בחוות. זאת אומרת עבודה תמורת לינה ואוכל...זה חוויה אבל לא כסף. העיר הכי ידידותית לישראלי היא מלבורן, והפרבר קופילד בפרט. שם תוכלו למצוא עבודה לא חוקית. כמובן שישלמו לכם מינימום או מתחת ותהיו תחת סכנה מתמדת, זה כבר לשיקולכם. עצה אחרת מנסיון, אתם בטח תשלבו את ניו זילנד, אם כן, אז שם אתם יכולים לעבוד בחוות תמורת תשלום. חברים שלי עשו את זה וקיבלו אפילו טופס מס...:) זו לא עבודה קלה אבל אם מתמידים אפשר לעשות כסף די טוב. מקווה שעזרתי.

rafibad

New member
בניו זילנד

אין אישור עבודה חוקי לישראלים ,בדקתי את זה באתר משרד ההגירה שלהם ,אין להם הסכם עבודה עם ישראל לפי מיטב הבנתי זה משתנה מעת לעת באוז כמובן תעבדו לא חוקי ,ויש פה ושם פשיטות אבל בוא נגיד שהסיכוי שיתפסו אתכם הוא ממש ממש נמוך,לפי דעתי עדיף בודני בי'ץ שם אני הייתי רפי

למעלה