שלום חברים.

Inbal Amar

New member
שלום חברים.

בעקבות חיפושי אחר קפיץ של מזרונים, נכנסתי היום למפעל מזרונים ומיטות של "וידר" חזרתי עם הרבה קפיצים ושקים ענקיים של שאריות ספוגים שבקושי הצלחתי להכניס לאוטו. למעוניינים או לצפוניים ביניינו המפעל נמצא בקרית אתא מאחורי "הום סנטר" הם מאוד נחמדים ונדיבים.

איזה כייף לך ! תודה על השיתוף במידע ../images/Emo24.gif

אני בטוח שהטיפ ישמש את חברינו מאזור הצפון ויועיל להם מאוד... ואני התל אביבי המרוחק...
.... אסנג'ר את אבישג ואשלח אותה לקחת גם עבורה ועל הדרך גם בשבילי...חחחחחחח ואת ענבלון
...העיקר שתיצרי בובות ותפאורות יפות ושלא תשכחי לצלם ולהראות לנו מה יצא משקי הענק שקיבלת

Inbal Amar

New member
הכמות הזו מחייבת ליצור, אה...

אז האמת שזה נותן מרץ אבל...... אחרי גימור כזה כמו של עומרי.. אתה בטוח שאתה רוצה תמונות? סתם, מבטיחה להעלות כמה דברים לא רק בובות. ואגב, הכמות הזו כל כך גדולה אז אבישג, גלית ועוד מי שבסביבה יכול לבוא לקחת מאצלי ואולי גם לך אני אביא דבי יקרה..... עדיין מחכה לאות.

הודעה לענבל מדבי

תפסתי את דבי ל20 שניות...היא ביום עמוס ותחזור מאוחר מאוד מסרתי לה שאת מחכה לאות וגם סיפרתי על השלל שאת מציעה לחלק עימנו ( היא תשמח מאוד לקבל חומרי עבודה ) וכדי שלא תחכי עד שהגב' פטריה תהיה ליד המחשב, התבקשתי למסור לך שהבובות מוכנות ושתבחרי באיזה יום בתחילת השבוע נוח לך לבוא ולקחת אותם...יום ראשון או שני ותיידעי אותה מה מתאים לך... מנהל עלאק...הפכתן אותי למזכירה שלכן
כן, אני בטוח שאני רוצה תמונות של הבובות שיוולדו לך גם אם הן לא יהיו סופר מיקצועיות...סבלנות, ניסיונות והשקעה יביאו אותך תמיד למקום גבוה וטוב יותר ועד אז מזל שיש לנו את המוכשרים האלה שיעשו עבורנו....

Inbal Amar

New member
תודה, מזכירה יקרה אני אשלח לה מסר.

ולאות תודה על שרותיך הנה לך דוגמא לתחפושת של צב, נכון שאין השקעה בצביעה (הכנתי 15 כאלה בבת אחת) אבל לצרכים שלי זה מספיק לעת עתה העיקר שהילדים יודעים שזה צב! ביקורת בונה מתקבלת בברכה.

וואו השק השמאלי ממש אוצר../images/Emo13.gif ../images/Emo6.gif

זה עתה שילמתי על שני יריעות ספוג (עובי 1) 25 שח
איזה אוצר

למעלה