שלום חברים

nik19864

New member
שלום חברים

שאלה לי אליכם, בקשר לדרים תיאטר: בקטע The best of times מאלבומם האחרון, ישנו מהלך מרכזי בשיר, שדרים העתיקו אותו בבירור מקטע של איזשהו אמן אחר. לי זה נשמע נורא מוכר, אך אינני מצליח להיזכר במה מדובר. אנא עזרו לי.

soft light

New member
קטע מלוקק במיוחד, חייב לציין.

קטע הפתיחה בו נכנסים במהירות הגיטרות החשמליות מזכיר מאוד מאוד את קטע הפתיחה של The Spirit of Radio של להקת ראש. כמו שאמרו פה,rush היא מוטיב די מרכזי בקטע, ייתכן וישנם השפעות של להקות אחרות, אבל מה זה משנה בעצם?

nik19864

New member
רגע

לא הבנתם אותי, ישנו עוד מהלך, שאף מופיע בהמשך השיר ומזכיר איזה קטע משיר, שנדמה לי שהוא של Thin Lizzy שנקרא Parisienne walkways. ורציתי לוודא שזה אכן זה. ואגב, לפי מה ששמעתי עד כה מהאלבום, הוא דווקא אחלה. לא מבין מה הביקורות קוטלות אותו...לי זה נשמע טוב...לי זה עושה את זה...

תשמע אף אחד לא יכול להתווכח מה זה עושה לך.

אם שמעת את האלבום ואתה מכיר גם את החומר המוקדם (בעיקר מזנות ה-90 )של הלהקה. וכנראה כבר קראת מספיק ביקורות (של אורי וטל ואולי גם ביקורות באנגלית) אני לא ינסה לשכנע אותך שלא מדובר ביצירת מופת חדשנית שלא נשמע כמותה אצל הלהקה מאז סינס פרום א מאמורי הרי לכל אחד מותר לחשוב מה שהוא רוצה. כמו שרוב העולם חושב שפילינג אינטו איפניטי היתה נפילה ואני חושב אחרת.

nik19864

New member
ואללה

את Falling into infinity אני לא מכיר, פרט לשיר Hollow years, שהוא שיר חזק ! ממש שובר את הבית ! כנראה שכעת עליי לשמוע את שאר האלבום, ואני בהחלט אשמע ! :)

CallMeCavanaugh

New member
סוף סוף מישהו שאוהב את FII

הוא האלבום השני האהוב עלי של הלהקה (אחרי Images and Words). אבל אני גם חושב שג'ורדן רודס קילקל את הלהקה. כבר ב Metropolis היה אפשר לראות את ניצני הקילקול האלה, אבל שם הוא עדיין לא הצליח להשתלט לחלוטין. Six Degrees היה האלבום האחרון שלהם שטרחתי להאזין לו.

למעלה