שלום חברים,

פבלוס

New member
שלום חברים,

אני ואחי רוצים לתרום כסף לאגודה למען בע"ח. הבעיה שאני לא יודע איזו יש ולאיזו כדאי להתרים. אשמח אם תעזרו לי, פבלו.

lilithmm

New member
אפשרויות

כדאי מאוד האגודה הישראלית נגד ניסויים בבעלי חיים www.isav.org.il אנונימוס www.anonymous.org.il ועוד עמותה שפועלת בצפון שזקוקה לתרומות בדחיפות, לפרטים נוספים פנה אלי במסר אישי. מדובר בעמותה פרטית שמחזיקה 300 כלבים בקושי רב!

פבלוס

New member
בבקשה, תבאי לי את כתובת העמותה

בצפון... תוכל לספר לי קצת עליה?

lilithmm

New member
העמותה בצפון

נמצאת בלהבות הבשן. מכוון שאין כסף למזון האנשים האלה מרטיבים לחמים ישנים במוצרי גבינה פגי תוקף שהם מקבלים כתרומה, לכ- 300 כלבים!!! כמה עבודה.... מדי פעם אין חשמל ובאמת העמותה זקוקה בדחיפות לתרומות. אני מבקשת מאנשים שאני שולחת להביא שק בונזו פשוט כתרומה כשהם נוסעים לשם. טלפון של מתנדב יניב:04955375 טלפון של ז´נט: ,052657904 תודה!

פבלוס

New member
אני רוצה לתרום!

אומנם קבע כל חודש אני לא יוכל (אני בן 13)
אבל יש לי איזה מאה שקל ואני ישמח לקנות אוכל וכו´. האם אפשר במקום אוכל לתרום בכסף? פשוט עד להבות הבשן זה רחוק ממני. אני בטוח שאם הכסף הם יוכלו לקנות המון מזון לכלבים. למי צריך לשלוח את ההכסף בדואר? ואיך אדע אחר-כך אם הם קיבלו?

lilithmm

New member
אתה ממש חמוד!

ועושה מצווה גדולה. תתקשר לטלפונים שנתתי לך ותשאול איך אפשר להעביר אליהם את הכסף. תודה!

אני יודעה איך אפשר לתרום הרבה:

אולי אני אוכל לתרום עד 15,000$ עם יצליח משהוא שאני ושי מדברים אליו, ואני מתכוון ברצינות, אני לא צוחק.

lilithmm

New member
לא כמו העמתה בצפון

לשם רק בגלל המיקום לא מגיעים הרבה אנשים בתנו חיפה מרטיבים לכלבים לחם עם מוצרי חלב כי אין מזון יבש?

פבלוס

New member
תודה רבה ../images/Emo24.gif עזרת לי מאד!

אני אנסה להתקשר מחר לטלפונים... פשוט חשבתי ששניהם הם של אנונימוס.

פבלוס

New member
אז הנה, סיכמתי אם אבא שלי שמחר

בצהריים ניסע לשם. יש לנו בכרמיאל מרכז קניות גדול ושם מוכרים שקיות של 8 ק"ג של בונזו. יש לי 100 שקל ככה שנראה לי שיספיק
רציתי לשאול: האם אפשר לקנות בונזו או שהם עושים ניסויים בב"עח? תודה לכולם,פבלו.

lilithmm

New member
נהדר! אני ממש שמחה!

רק תחשוב מה זה להרטיב כל בוקר לחם עם גבינות ל-300 כלבים!!!

לא.

בתנו לחיות לחיות חיפה משתמשים בתרופות שפג תוקפן, ובמזון שיוקנובה תורמת. אני מנסה לעשות משהו כדי שהם יפסיקו עם יוקנובה, אבל מה?

פבלוס

New member
שלום שוב,

לצערי, לא הצלחתי לנסוע ביום שבת. אבא שלי אמר שייקח אותי אולי במהלך השבוע. כי כל יום הוא עובד המון שעות נוספות ומגיעה עייף הביתה. יש דרך נוספת שניתן להתרים להם חוץ מלנסוע עד לשם?

Talia E

New member
לב לחי

זו עמותה שמטפלת בבעלי חיים, על-ידי זה שהם שמים אותם במשפחות אומנות, עד שימצא להם בית קבע. הם במצב מאד מאד קשה ויקבלו בשמחה כל תרומה, כולל בודאי אוכל (הם מספקים את המזון בשביל בעלי החיים אצל חלק מהמשפחות האומנות). הם עובדים מכל הלב ועוזרים לאלפי כלבים וחתולים. אני מאד ממליצה לתרום להם

למעלה