שלום חברים

RUTYAN

New member
שלום חברים

יש מישהו מכם שרוקד במרכז? בפ"ת והסביבה? אני רוקדת בגבעת השלושה בימי שני ורביעי. יש עוד מקומות בסביבה? עם מרקיד טוב? תודה מראש רות

ומה נענה לרותי ? ../images/Emo35.gif

הנה זה בא לנו על הבוקר כבומרנג לדיון : פרסום או חברות
האם נכתוב לה את שם המרקיד? את ההרקדה? את המקום? מה מה מה האם לא נחטא למישהו? האם זה לא פרסום? או שזה עזרה לחברה שרוצה להמשיך ולרקוד? לדעתי מי שיודע ורוצה לתת לה את האינפורמציה "תפדל" זה חלקו של פורום בנתינה לחברים שבו.

שוגי יקרה

אני הייתי נותן לה אינפורמציה רחבה ככל האפשר, ממש עזרה. יחד עם זאת , מפנה אותה, לאתר רוקדים, לציין מס. עמוד אולי אפילו לצרף קובץ. או מפה כי זו אינפורמציה, שמענינת את כולם. אבל אם בכל יום יצוץ מישהו וישאל את אותה השאלה. תחשבי את מה לעשות. אם תתני עשרות פעמים את אותה תשובה, כולם כבר יוכלו ללכת לשם ,בעיניים עצומות , ובאותו מקום. בפתח - לא ירשו להם להכנס. כפי שיש כבר כמה מקומות כאלה , שפורסמו בפורום , הלוך ופרסם, עד שכל אחד : "ידע שור קונהו וחמור אבוס בעליו". שלא תתבלבלי . זו דבקה של ויקי.

עוד פרטים על החמור

ואני לא מתכוונת ח"ו שמישהו כאן חמור . אני מבקשת להתייחס רק לפסוק "ידע שור קונהו וחמור אבוס בעליו" (ישעיהו פרק א´ פסוק ג´) שציטט כאן חברשל. על בסיס הפסוק לעיל חיבר עימנואל זמיר שיר ולחן ששמו "דבקה החמור". השיר מתחיל כך : ידע שור קונהו וחמור אבוס בעליו. על כן אל נא תתמהו, ידידי, לשמע אגדה, על חמור, חמור מאולף. פזמון : גאלו ללחמאר לוין, גאל, יא ללחטאב יא ללעין (4 פעמים) כפר אל כפר יביע אמר, ומספרים תמיד עליו. תחת עץ שקמה או תמר, זה לזה בני ערב. לשיר זה חיבר שמואל (ויקי) כהן ריקוד מעגל "דבקה חמור" בשנת 1978. מירי.

מירי חביבתי - ריקוד שורות.

דבקה חמור ריקוד של ויקי (שמואל כהן) נלמד (חזרה) בקורסים של יואב. בהשתלמות מס. 9 13.1.82 בהשתלמות מס. 35 28.11.87 בחוברת של השתלמות 9 עמוד מס. 10 כתוב : "צורת הקבוצה : שורות העומדות על קו מעגל באחיזת ידיים ". תרגום "גאלו ללחימאר" וכו´ (4 פעמים) אמרו לחמור (שאלו את החמור) - לאן ? אמר (ענה להם)-או לחטוב עצים או למעין. המובן - חמור הולך במסלול קבוע , ולמשימה אחת , כל חייו. הוא לא יכול להיות יוצר.

לחברים

כל הכבוד על הפגנת בקיאות, אני לא בטוח ששנת היצירה כמו שציינתם. אלה שנת היצירה היא הרבה לפני, אשמח לדעת במדוייק, אולי נשאל את ויקי אם מישהו מגיע למפגש בגבע?

אצבעוני - שאלתי את ויקי

בהרקדת הפארקיון , ליד מעין חרוד - פגשתי את ויקי יוצר דבקה חמור, והוא אכן אישר את השערתך. את דבקה ממטרה הוא כתב ב - 1953 ןבהמשך, בשנות ה -50 הוא חיבר את ד. חמור. אני חושב ירון מישר יכול לעזור לנו בנידון. בהזדמנות זו רציתי לתקן את הסיום של השיר "זה לזה כ ל בני ערב", בלי המילה "כל" המוסיקה לא מסתכרנת עם המילים. בברכה, (מלשון סינכרוניזציה - יסלחו לי, באקדמיה)

fanti

New member
אולי עדיף לקנות לה ישר כרטיס טיסה

להרקדה של זה שאת שמו לא נזכיר. ואשר למזלו הוזכרו שמו, הריקודים ההרקדות שלו אין ספור פעמים בפורום זה. מבלי שאף אחד הקים קול צעקה או אפילו התנגד לכך.

revgola

New member
הרקדות באזור פ"ת

היי רות אני רוקדת ביום שני, בנעמ"ת שברחוב ארלוזרוב בפ"ת, אצל המרקיד צידקי ערמי. חוג נחמד עם מרקיד טוב, שמלמד מצויין. אני ממליצה בחום. ישנם הרקדות נוספות בפ"ת : בספורטן יש הרקדה ביום שני עם ויקטור גבאי, וביום רביעי עם צידקי ערמי. אתי מעודה מרקידה ביום ראשון במתנ"ס יוספטל, ביום שלישי במתנ"ס דדו (לנשים בלבד), וגם ביום רביעי בדדו. יש הרקדות נוספות האזור : בהוד השרון יש הרקדות בספורטן עם המרקיד לוי בר גיל. ביום שלישי ישנה הרקדה רגילה, וביום חמישי רק ריקודי מעגלים. מקווה שתרקדי בכיף רויטל

מידע מצויין

רויטל מוכיחה כי אפשר לתת : מידע עדכני וברור וחף מכל פרסומת מיותרת. מירי.

RUTYAN

New member
רויטל מתוקה, כולם כאן מתפלספים ולא

עונים תכלס´... כולה, מה רציתי?! להוסיף עוד ימים בשבוע מלבד שני ורביעי. כי לפעמים נופלים לי ארועים בדיוק בימי ההרקדה הקבועים שלי. נראה שיש כאן חברה סגורה, מדברים כאן בקודים שאני לא מבינה.. מה שכן הבנתי, יש הרבה קנאה, צרות עין, במילים עדינות חוסר נחמדות וחוסר פירגון כללי... עדיין לא ברור לי מי לא מפרגנים ולמי לא מפרגנים. מה שהבנתי שקיימת שם מלחמה סמוייה ולא ברורה... רויטל, תודה שאת קיימת.
רות

לרותי. חג שמח . אין פה שום צרות עין

פשוט היה ויכוח בינינו ובין מנהל הפורום ירון,מה צריך לכתוב בפורום ומה צריך לכתוב אחד לשני במסר אישי שלא צריך לעניין את שאר חברי הפורום ואם מותר למדריך או חבר בפורום לעשות פרסום לחוג מסויים ואז פתאום הופיעה ההודעה שלך. אין כאן מלחמה סמויה. התשובה של רויטל המקסימה היתה אכן תשובה מושלמת לשאלתך,אבל כנראה לא פותרת את הבעיה שלך. אם את רוצה תשובה ממצה יותר על הרקדות גם ליד פתח-תקוה את יכולה להכנס לאתר של מנהל הפורון שהשם שלו ירון מישר ושם האתר ROKDIM. במקום ללחוץ על הפורום שמסומן בצבע צהוב תלחצי מצד שמאל על "היכו נרקוד" ושם את יכולה למצא את כל ההרקדות בארץ המפורסמות באתר.

e.g

New member
חברים מה קורה לכם?

רות היקרה ישנם הרבה חוגים טובים בנסיעה של 30 דקות מגבעת השלושה את נימצאת בת"א בהדר יוסף בימיי שני רביעי וחמישי כמו כן בקנטרי דקל ביום שני וחמישי כמו כן ביום חמישי הה ההרקדה של השבוע עם כל הרקדנים הטובים והמרקיד הטוב וכנראה הטוב ביותר באוניברסיטה בת"א זה לא פירסומת זו דעה אישית שתהיה לך הרקדה נעימה

רותי שימי ../images/Emo23.gif

צדק עזרא שאמר : שנקלעת במקרה לסופו של ויכוח ארוך, האם יש מקום לפרסם הרקדות ושמות מרקידים בפורום. עקרונית כולנו הסכמנו שאינפורמציה ועזרה לחברים בנושא רקודי עם יכולים לבוא בפרופורציה הנכונה. אין כאן שום קודים ושום יריבויות. נהפוך הוא שימי לב ועקבי ותראי : שיש פירגון, חיבה, ידידות ושותפות מלאה לנושא שלשמו הפורום קיים. רקודי עם אז ברוכה הבאה בצל קורתינו.

למעלה