שלום חברים

שלום חברים

אני קלרה שפעם עשתה ריבות. לאחרונה הכנתי ריבות ללא סוכר, והפסקתי. לא היה לי קל להכין, זאת הייתה תוצאה של לימוד בספרי כימיה ואין סוף נסיונות עד שהבנתי את הטריק.
עכשיו מישהי התקשרה וביקשה את המתכון....אין "לא נעים" בעסקים. אבל זה הסוד שלי...אז מה עושים במקרה כזה?
 
קלרה.....

הטריק שלך הוא סוד מקצועי
אפשר לשמור אותו - ובעתיד להשתמש בו שוב
ואפשר למכור אותו ......

כמו שמוכרים רעיון עסקי.
ובהחלט לא מוסרים משהו שעמלת עליו הרבה מאוד זמן.......
 
למעלה