שלום חברים... מזה שבועיים לא הייתי בפורום פה, אני שמח שיש חברים חדשים, ברוכים הבאים. מישהו יודע אם ניתן עדיים להיכנס לים בתקופה זו כי בא לי לצלול עם הרובה. מה מצב הים? טמפרטורה? דייג מוצלח ובעיקר מהנה
וגם אני מקבל דיווח כל בוקר מחברי בח"י כולל נתונים נוספים שלא מתפרסמים בשרות המטאורולוגי כמובן שרק נתונים בסיווג בלמ"ס ןלגבי צוללנים - עדות הם שם בים עושים חייל ונהנים וגם מספרים לנו הדייגים מה הולך שם מתחת
בבוקר משהו בסביבות שבע בבוקר, קצת קשה לי להגיע להילטון אבל בכל זאת אם בא לך ללכת מחר, תרים טלפון ונראה. הבעיה שאני גר ברמת אביב כרגע ואין לי אוטו לכן קצת קשה לי להגיע עד לשם. המספר שלי עוד פעם: 056-857611
בסביבות 9 בבוקר מתחילה לנשב רוח צפון מערבית שיוצרת המון גלים וזרמים באזור החוף,הראות יורדת מאוד בגלל אצות וחול והצלילה נעשית קשה ולא נוחה.בעיקרון הראות משתפרת כשצוללים יותר לעומק אבל פני הים סוערים ומקשים על הצלילה. בתחזיות אומרים שהים יהיה שטוח בסוף שבוע אבל זה לא נכון ובכלל נראה לי שדני רופ לא יוצא מהמשרד שלו כדי לבדוק את הים אחרת אין הסבר לתחזיות השגויות שלו. למרות זאת אני עדיין ממליץ לצלול כי יש המון בורים במים הרדודים שקרובים לחוף חלקם ממש ענקיים ואפשר לנסות לתפוס אותם. בהצלחה.