הכי קל
כריכים.
לחם משובח מכל מני סוגים, אבוקדו, חומוס, טחינה, מטבוחה , ירקות טריים, ירקות קלויים, ממרח עגבניות מיובשות, ממרח זיתים, כל האמור לעיל ניתן גם לקנות וגם להכין בקלות לבד. קשה מאד לקלקל.
ירקות סנפרוסט יעזרו מאד- חומוס, עדשים, שעועית, אפונה זעירה....את כולם ניתן להרתיח במים ולערבב בסלט או לאכול חם עם מלח פלפל שמן זית ושום.
אם אתה יודע להכין אורז חייך דבש. אתה יכול להוסיף אליו בצל מטוגן וקוביות מכל סוגי הירקות- גזר,קישוא, בטטה, דלעת...
לתנור אתה יכול להכניס חצאי תפוחי אדמה מונחים עם הקליפה למעלה- אחרי ששטפת קודם היטב! בינהם חצאי בצלים וחצאי בטטה לאורך מורחים את התבנית בשמן ומעל מפזרים מלח גס ופלפל שחור גרוס גס.
פסטה מכל סוג ניתן לערבב בקלות עם רטבים קנויים או להכין בפשטות שמן זית ובזיליקום עם צנוברים וכפותיים שמרי בירה, אפשר זיתים או עגבניות מיובשות חתוכות בסכין לרצועות דקות.
חוצמזה אפשר לאכול פסטה קרה עם אחת הקטניות של סנפרוסט מלח שמן פלפל שחור בצל חתוך לטבעות דקות,רבעי עגבניה או עגבניות שרי
ניתן לרכוש גבינות טבעוניות ולבדוק איזו מתאימה לך נניח כמו צפתית של משומשו שהיא גנרית ונוחה לשימוש.
בחנות טבע ובחלק מהסופרים יש מוקפאים של טבע דלי שרובם ממש משביעי רצון- יש להם קובה לטיגון וקובה למרק,שניצלוני סייטן, כל מני קציצות מכל מני תערובות. שווה .אצלנו כשאין מי או חשק לבשל יש כאלה בפריזר.
בהצלחה