שלום חברים

גיל494

New member
שלום חברים

אני בן 20 ואני אוהב ללבוש בגדי נשים. אני לא חושב שאני הומוסקסואל (בנים לא מדליקים אותי), סיפרתי לכמה אנשים קרובים לי על ה"תחביב" שלי אבל להורים עוד לא (זה מפחיד רצח!). הבעיה היא שאני לא יודע מה אני בדיוק : אני לא הומוסקסואל, אני לא טרנסג´נדר (אני לא אישה), לא דראג קווין (אני לא יודע לשיר בצורה טובה) ואני בכל זאת אוהב בנות. אני נהנה מה"סטייה" שלי אבל היא משאירה אותי קצת באמצע שום-מקום: לא לגמרי בעולם הגאווה ולא ממש בעולם הסטרייטים...

Lizz

New member
קרוס דרסר

cross dressing נורה וליטל יוכלו להסביר ביתר פירוט. רק שתדע שאתה ממש לא לבד, ויש עוד המון זכרים סטרייטים שאוהבים את זה מסיבות שונות. אל תקרא לזה "סטייה", כי אין בזה שום דבר רע - נחמד לך? אתה לא פוגע באף אחד? יופי לכולנו. נשמח אם תסתובב איתנו בפורום, מאחר ואנחנו לא בררנים בקטע של הגדרות ;) ואתה לא "באמצע שום מקום". אתה באמצע העולם היפה והנפלא שבו יש מקום לכולם. {hug} ~אדם.

Lizz

New member
אני מרגיש אהוב.

מחכים קצת, ושתיהן מגיעות לפורום מפעם לפעם. והן יענו לך :)

ליטל ו

New member
LOL

אדם, אתה אהוב! וגיל - אתה בחברה טובה, יש המון אנשים כמוך! מאד לא מקורי
אתה מוזמן להשאר כאן ולשחק איתנו (לא כולנו מתאימים להגדרות כמו שנהוג. אני הייתי משייכת אותך אלינו - אבל זכות ההגדרה היא שלך). כך או כך, פשוט שתדע - זה די נורמאלי.

Lizz

New member
די חבל,

כי אולי מסתובבים פה עוד כמוהו שחוששים לדבר, והתגובה שלך הייתה עוזרת להם במשהו :)

למעלה