ביגל הטעות בידך!!!!!!!!
אם תקלפי את הקליפה של האפון, בבישול הכל יתפרק, אל תשכחי שזה ירק עדין מאד. צריך להתנהג אליו בעדינות יתרה, וחוץ מזה, אם את מוציאה חלק מהתוכן,את מאבדת את העיקר. כשרוצים להרשים את האורחים משאירים את רוב בשר האפון. ככה זה נראה מאד מאד מקצועי. תאמיני לי זה מתכון שמסתובב אצלנו במשפחה דורות על גבי דורות, ולמען האמת, אני באמצע של מילוי אפונים כבר מחודש מרץ 2003 לקראת אורחים חשובים שיגיעו אלינו באפריל 2004. שווה את המאמץ. כל המשפחה נרתמה לטיפול באפונים. ממש לא התכוונתי להטעות אף אחד, תבדקי טוב טוב את אופן ההכנה אצלך, יש לך טעות גדולה, תתביישי לך, ככה לבייש אותי בפני הבריות?????? גם כן בשלנית.