שלום חברים

מוצרלה

New member
במקרה יש לי ../images/Emo3.gif!!!!!!!!!!!

אתה לוקח אפון, עושה בו חור עם השן,אבל בעדינות. לוקח מלית שמורכבת מ: גזר מגורד, תפוח אדמה מבושל ומעוך, בשר כבש חתוך חתיכות גסות, ארטישוק חתוך לרבעים ולתבל לפי הטעם. ממלאים בעדינות ולאט, ומניחים בסיר שיש בו רוטב עגבניות מבושל. מבשלים על אש בינונית במשך שעה. ואוכלים עם אורז לבן ליד. טיפ: לא להעמיס מהתערובת באפון, אחרת הכל ישפך החוצה והאפון יאבד מהצורה שלו. מקור מתכון: עממי המבצע: אבי ביטר כלי נגינה: אבי ביטר
 

gabizon79

New member
ובקובץ

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
 

alexit

New member
גדולים אתם מוצי וגביזון.קובץ,בטח.

מוכרחים בקובץ.
 

adidushim

New member
חחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif

הרגת אותי מוצהההה |אייקון של נחנק עם המנגו בפה|
 

beagle

New member
מה פתאום! בכלל לא ככה.

את החור לא עושים עם השן, עושים עם הציפורן. ודילגת על השלב של קילוף הקליפה של האפון, ריקון התוכן עם מכשיר מיוחד לריקון אפונים, והשארת שכבה דקיקה של בשר אפון שאותה ממלאים. את חובבנית! תתביישי לך, ככה להטעות אורח תמים שמבקש מתכון!
 

מוצרלה

New member
ביגל הטעות בידך!!!!!!!!

אם תקלפי את הקליפה של האפון, בבישול הכל יתפרק, אל תשכחי שזה ירק עדין מאד. צריך להתנהג אליו בעדינות יתרה, וחוץ מזה, אם את מוציאה חלק מהתוכן,את מאבדת את העיקר. כשרוצים להרשים את האורחים משאירים את רוב בשר האפון. ככה זה נראה מאד מאד מקצועי. תאמיני לי זה מתכון שמסתובב אצלנו במשפחה דורות על גבי דורות, ולמען האמת, אני באמצע של מילוי אפונים כבר מחודש מרץ 2003 לקראת אורחים חשובים שיגיעו אלינו באפריל 2004. שווה את המאמץ. כל המשפחה נרתמה לטיפול באפונים. ממש לא התכוונתי להטעות אף אחד, תבדקי טוב טוב את אופן ההכנה אצלך, יש לך טעות גדולה, תתביישי לך, ככה לבייש אותי בפני הבריות?????? גם כן בשלנית.
 

nani nani

New member
אתן שתיכן טועות בגדול..

מה בסך הכל ביקש הבן אדם.. קצת עזרה? ואתן ככה צוחקות עליו.. אחרי זה יגידו שיש קליקה וזה.. נו לא יפה. אז שלום לך יניב, ככה תעשה ותצליח: מתכון: גרגירי אפונה ממולאים רכיבים: ל-4 מנות: 12 גרגירי אפונה 1 בצל קצוץ דק 2 לימון כבוש קצוצים דק חופן פטרוזיליה מלח פלפל צ'ילי שמן זית 1 חציל קלוי מלח ים שמן זית להגשה: יוגורט עיזים סמיך עם מעט צבע מאכל אדום אופן הכנה: לאפונה: חוצים את האפונה ומרוקנים מתוכן. רק לשמור היטב על הקליפה שלא תפגע. מטגנים בשמן זית את הבצל, מוסיפים את התיבול ואת הלימון הכבוש ממשיכים עוד כחצי דקה ומורידים מהאש. ממלאים בזהירות את גרגירי האפונה במלית. קולפים את החציל הקלוי ומסננים להוצאת נוזלים. קוצצים את החציל קלוי ומוסיפים שמן זית ומלח ים. להגשה: מסדרים בצלחת מעט מהחצילים הקלויים. מעל מסדרים 6 חצאי גרגירי אפונה ומעל מזלפים מהיוגורט האדום. הערות: יש כאן שילוב טעמים וצבעים מדוייקים.. מקור המתכון: nani nani הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
 

adidushim

New member
אוח נאני,את פשוט יתוש דו-רגלי-אנושי

|אייקון של נאני יתוש דו רגלי-אנושי|
 

nani nani

New member
../images/Emo12.gif אני יתוש????? תראו מי שמדבר

הקירבי האנושי פצה את פיו ולא כדי לאכול..
 

מוצרלה

New member
נאני , מה זה הזלזול הזה???../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

ככה לכבד אורחים, בחצי אפון????? ממש לא בא לי להיות אורחת שלך כשאת עושה את המתכון הזה. ולדעתי היוגורט לא מזוג כמו שצריך, לא יפה לעין ולא עושה לי חשק לאכול, אפשר לעשות את זה אחרת.
 

adidushim

New member
הווו.. הגיעה עוד יתושה..

>איפה שמתי את המחבט יתושים איפה??< |מצלצל למח' תברואה ראשל"צ|
 

nani nani

New member
מוצצ. זה לא זלזול..../images/Emo25.gif

שישה חצאים זה שלושה אפונים שלמים!! מה זה לא מספיק? אל תשכחי שזו רק המנה עיקרית... צריך להשאיר מקום לקובה..
אשר מתי אתה בא? ולקינוח.. רגלי יתושים טבולים בגנאש שוקולד
 

נירהמ1

New member
ואני שואלת איפה ששק עם ../images/Emo53.gif ../images/Emo10.gif

הכדורים כשצריך אותה. מה יהיה, מזל שזו לא שעה מאוחרת, מסכנים השכנים. יא שרוטים, בגללכם הבטן כואבת לי מרוב צחוק.
 

מוצרלה

New member
נירה,קחי אקמול ויעבור כאב הבטן,

וחוץ מזה יכול להיות שאכלת חומוס??????? שעועית,לוביה, ביצים קשות,חלבונים למיניהן.
 
למעלה