שלום חברים

שלום חברים

קראתי הבקשה שלך בפורום של אורן לכן אני פה ,בתקווה שתקבלו אותי ,אני סב לחמישה נכדים אשר הבכור אלעד בן 12 עוסק בג'וגו מגיל 5 וחצי כיון יש לו חגורה ירוקה ובשנים 2003 ו 2004 זכה במקום שני באליפות ישראל (-+ 50 ק"ג ) אני אישית חזרתי לאימון לפני 5 שנים בהשפעתו וכיום מתנדב כעוזר מאמן ,יליד בלגיה ( 1940 ) ונצול שואה אשמח לקחת חלק בפורום שלכם כפי שאני עושה בפורומים של אורן וגם באתר ג'וג'יטסו שמנהל רן סודאי "" רוצה שאכבדו אותך תכבד חברך "" בכבוד רב אוס סבא אריה סליחה לשגיעות בעברית

יוֹאב

New member
ברוך הבא סבא אריה

קראתי הודעות שלך בפורום ג'ודו בנענע השתתפות פורה ונעימה

מאמר של אריק במעריב

יואב וחברים שלום לכם , בשמחה רבה אשתתף בדיונים שלכם . קראתי במדורה ספורט של מעריב כתבה על אריק , לפי דעתי הדיף לא לומר כלום ,זה יכול להביא עין רע , אני אישית כן מאמין בזה ,קודם תעשה אחר כך נדבר ,יכול להיות שהוא פורק מתח ,שוב הדיף על המזרן . קצת על עצמי . אני חסיד גדול של סרטי וסיפרות בדיוני ,למה ,כי מה שקראתי לפני 50 שנה היום זהמתבצע . ויש אין ספור דוגמאות . אני מבין שאתם מתכזים רק באולימפיאדה , אישית אין לי בעיה . אנו מאחלים לנבחרת שלנו אצלחה ," ON CROISE LES DOIGTS " אני מאחל לכם כול טוב בכבוד רב אוס סבא אריה

יואב תודה ??

21/7/2004 יואב שלום לך , אני מודה לך למחמאות שלך , נסיתי בפורום של אורן לשמור אל איזון של כתיבה תחבותית כי לפעמים נכנסו אלמנטים לא רצויים וזה הרגיז אותי וברגע שהודעתי שיש אפשרות לגלות כותבי נאצה אז זה נפסק . השדל להיות פעיל ככול האפשר . כול טוב לך בכבוד רב אוס סבא אריה

למעלה