שלום חברים

שלום חברים

היי, אני חדשה כאן... תגידו, כמה זמן בממוצע לוקח לנרגילה שלכם להיות מוכנה אחרי שהדלקתם את הגחל? כי לי, משום מה, יש הרגשה שאני "נופלת" על נרגילות גרועות במיוחד, למרות שקניתי אותן ב"מלך הנרגילות" (למי שלא מכיר-כפר יאסיף..). לפחות דקה של שאיפות מטורפות עד שאפשר באמת לעשן אותה (שזה, מבחינתי, מתי שיוצא עשן מהצינור). אצל אחרים זה נראה לי תמיד מהר יותר.. מה אתם אומרים?

Mass Hypnosis

New member
זה תלוי האם הגחל נדלק ברובו או לא

לפעמיים לוקח לגחל הרבה זמן להיות ממש דלוק ולפעמיים לא...תנסה בזמן שאתה שואף שמישהו אחר ינשף בינתיים על הגחל ,ויעזור לו להדלק...זה יפחית את זמן הפימפום מה שנקרא.

JustThomas

New member
?

בנרגילה שלי (שעלתה 50 שקל, והוספתי לה עוד צינור (שבניתי ומתחבר לארובה) לוקח 30 דקות להיפתח בצורה טובה בערך. לבדוק טוב טוב שלא בורח אוויר משום מקום ושחוררת את הראש טוב. שיטות לבדוק אטימות: 1. לנשוף בצינור ולעבור על כל חלקי החיבור המרכזיים ולבדוק איפה בורח עשן. 2. כשהנרגילה פתוחה, ועדיך עם עשן סמיך בתוכה, לשאוף בצינור (אם יש 2 צינורות לסתום את השני כמובן) ולבדוק איפה יוצא עשן. לדעתי דווקא הבעיה בטבק ספציפי, או גחל, אני ממליץ של נחל'ה\וואחה ולא חירטוטים אחרים. וגחלי סטאר פשוטים. מומלץ גם עם מנגל אם באמת רוצים לעשן חזק.

תודה

האמת שיש לי נחל'ה וסטאר..בגלל זה אני לא מבינה מה הבעייה... יכול להיות שזה קשור לאורך של הנרגילה? היא מאד ארוכה ואולי פשוט לוקח יותר זמן לעשן עד שהוא עולה למעלה..

Mass Hypnosis

New member
שלילי,לא קשור לאורך של הנרגילה....

אם לא בורח אוויר משום מקום והגחל דלוק אז כנראה שהבעיה היא........ אצלך :] פשוט תשאפי חזק או משהו,זה לא שיא הטכנולוגיה

JustThomas

New member
כשהנרגילה ארוכה יש יותר מקומות

אפשריים לבריחה של אוויר... תבדקי וזהו.

למקרה שאין בריחות בנרגילה

אם אין בריחות בנרגילה ועשית ראש טוב והגחל אדום כמו שצריך אז כל הבעיה היא בקו של המים הקו של המים זה הדבר הכי חשוב!!!מצאת אותו יש לך נרגילה בת זונה..

JustThomas

New member
כה, הצינור באר צריך להיות בערך

ס"מ וחצי- 2 ס"מ מתחת למים. בדרך כלל יש כמה קווים על הכד, אז זה מבלבל.

lizard

New member
בדר"כ גם אציל זה ככה, ואני משתמש

בגחלי עץ ממש חמים. מה שקורה זה שלוקח זמן "לפתוח" נרגילה. כלומר זמן לטבק להתחמם וכדומה.

למעלה