שלום חברים

שלום חברים

ידידים היקרים שלום רב ענת ,כעת צפיתי בכמה קליפים על השואה , הפסקתי אחרי עשר דקות האמת לא יכולתי יותר לראות למרות החוסן הנפשי , חובתנו לזכור וזה אני יעשה יום קודם ,ביום , ויום אחרי יום הזכרון לשואה ולגבורה . כן אני מסתכל קדימה למען ילדנו ונכדנו והמשך הדורות לכן אני מברך אותכם בברכת חג פסח שמח אני מאחל לכם הטוב שבעולם שלכם סבא אריה

סבא אריה../images/Emo201.gif../images/Emo52.gif

אני מתנצלת אם גרמתי לך כאב, זו לא היתה כוונתי, הכוונה היתה להעלות את הסרטונים עבור אלה שמתענינים בשואה, ודרך סרטון לומדים על הנושא. למען האמת אני מקווה כי סרטונים מעין אלה יועלו בהמשך על ידי חברי הפורום בעברית, כדי להעביר ידע והבנה אודות השואה לדורות הבאים. סבא אריה, אני מעריכה מאד את מה שכתבת, ומאחלת לך כל טוב, ושוב סליחה אם פגעתי בך.

ענת שלום יקירתי ,לא,לא

ענת שלום לך חס וחלילה אינני מאשים אותך פשוט זה לא היה היום שלי פשוט כתבתי את זה בתרושה מאוד מוזרה שאינני יכול להסביר לך .על דעגה אני יחזור לראות הקליפים זה בטוח אם גם אני גרמתי לך משהוא סליחה הוא מחילה אני מאחל לך הטוב שבעולם חג שמח סבא אריה

../images/Emo140.gifסבא אריה

אין צורך שתראה את הסרטונים אם קשה לך. ותודה לך על המילים החמות. בברכה ובהערכה

בני שלום לך ידידי

כן נכסתי לקישור יש רק מילא אחד לומר לך בפשטות תודה אני מאחל לך וכול בני משפחתך וכול חברי הפורום חג מאוש שמח אני מאחל לכולם הטוב שבה עולם אוס סבא אריה

למעלה