שלום חברים

קרן_ס

New member
שלום חברים

קראתי עכשיו את כל ההודעות מאתמול, ונתקלתי בשרשור לאחר הניפוח של שלגיה. רציתי לדעת מה אוכלים ביום שכולו רק נוזלים ? איזה סוג של נוזלים ? מה מותר ומה אסור ? למרות שאני לא מקוצרת/מוגבלת קיבה, אני רוצה לנסות יום אחד לחיות על נוזלים, לחוות את החוויה שאתם מדברים עליה כדי להבין אותה. אז בבקשה, אם מישהו יוכל לפרט כמה שיותר מה מותר ומה אסור לאכול ביום של נוזלים ? (אני מבינה שזה רק נוזלים...אבל לדוגמא מותר להמתיק את הקפה? יוגורט נחשב נוזל? וכו´ ) תודה, קרן

קרן_ס

New member
מנסה לקבל קצת יחס

ולכן אני מקפיצה

באיה

New member
שלום קרן-ס

סליחה על חוסר יחס, אך אנחנו עסוקים כרגע עם בעיה של רומי. אם את רוצה לנסות לחיות יום אחד על נוזלים, אז מה שאנחנו המנולחים עושים, זה רק לשטות מרק צח, או תה מכל הסוגים, ואולאי קצת יוגורט. מותר להמתיק את הקפה, כמובן עם ממתיק מלאכותי. אשמח לעזור יותר, אם יהיו לך יותר שאלות באיה

שלגיה**

New member
קרן ../images/Emo46.gif

הצלחת להרגיז אותי. אם נתקלת בשרשור,למה לא המשכת את השרשור? כתיבת הודעה חדשה לא תגרום "להתייחסות טובה יותר שלנו". והכי מעצבן זה שאת מקפיצה את ההודעה שלך כדי למשוך תשומת לב. מי שירצה יראה את ההודעה שלך,היא לא עברה לעמוד הקודם אל חשש. ואת התשובה לשאלתך את יודעת. נמאס לי מה"מבטים מהצד" שאת עושה כל הזמן.("למרות שאני לא מקוצרת/מוגבלת קיבה אני רוצה לנסות לחיות יום אחד על נוזלים"). אז תחיי יום אחד על נוזלים וזהו.נוזלים=נוזלים=נוזלים. פשוט מעצבן שאת טכנית מקפיצה את ההודעה שלך !

באיה

New member
שלגיונת חמודה../images/Emo18.gif

אל תתעצבני על הבוקר, זה יזיק לך לבריאות. אל תשימי לב, מקסימום אל תגיבי. שיהיה לך המשך יום נעים, ותחזיקי מעמד אחרי הניפוח. חבל על העצבים. ביי מותק.

ורד *

New member
אז בפעם הבאה כדאי אולי לנהוג לפי

הכללים, ותראי שכולם פה נחמדים, תומכים ונענים לכל שאלה. אגב אני ירדתי בעבר 63 ק"ג העלתי בחזרה 28 ק"ג ובזכות הפורום הזה אני בחזרה לממדים הטבעיים שלי. שיהיה לך ערב גשום, חמים ונעים. ורד.

רוייקו

New member
מחקתי את הודעתך, קרן ולצערי נמחקו

גם כל התגובות המשורשרות להודעה העיקרית של קרן, זאת בגלל המימשק שלא מאפשר למחוק בצורה סלקטיבית הודעה סורררת. קרן, לידעתך, הודעות בסגנון שרשמת לשלגיה ימחקו. אני מקווה שלא אצטרך למחוק שוב הודעות. שיהיה יום טוב, רוייקו

קרן_ס

New member
רוייקו, האם אפליה ?

למה אתה לא מוחק את התגובה של שלגיה לשאלה שלי? אני לא רוצה לעורר שוב את הויכוח פה אבל אני חושבת שאני זו שנפגעה פה קודם (ראה את התגובה של שלגיה, התגובה עם האייקון של פרצוף עצבני), אז למה אתה מוחק רק מהתגובה שלי ולא ממקור הבעיה?

רוייקו

New member
מחקתיחלק ובזה נסגור את העניין

של ההודעות שנמחקו. הייתה לי כוונה למחוק רק חלק אבל המע´ לא מאפשרת. אני מקווה שהכל הסתדר ולא יהיה צורך במחיקת הודעות כלשהן. אין לי דבר נגדך ולא נגד אף אחד פה. ממש לא.

למעלה