שלום חברים

Trollet

New member
שלום חברים

אני חדשה פה ומאוד אשמח להצטרף אליכם :) אני מקווה שיהיו לכם.. זימונים מהירים וראיונות piece of cake!

Dr Carter

New member
ברוכה הבאה :)

את כבר חלק מאיתנו
... בהצלחה! רועי.

Dr Carter

New member
:)

זה רק חלק מתפקידי כראש וועדת קבלת הפנים של הפורום ...

morancho1

New member
ברוכים הבאים ../images/Emo140.gif

ותודה על האיחולים הכה נחוצים עכשיו..:) בואי ספרי לנו על עצמך באותה הזדמנות.

Trollet

New member
כמו בראיון :)

היי morancho1! , הנה אני: אני בת 19..תולעת ספרים גאה :)..מועמדת ל: 1) רפואה-המתנה 2)רפואת שיניים-בטיפול בי-ם נרשמתי גם בת"א ובטכניון..אבל עוד לא קיבלתי כלום..בת"א יש לי ציון התאמה 738 ואני לא ממש יודעת באיזה מקום ברשימה שלהם אני נמצאת אם בכלל..בטכניון 93.7 .. וזהו..אבל אני הכי מעוניינת ללכת לי-ם.. מה איתך? אה וקוראים לי מונא :)

morancho1

New member
אהלן מונא:)

את יכולה לקרוא לי מורן... רשמתי01 כי מורן כבר היה תפוס בתפוז.. יש לך ציון פיצוץ בת"א, כל הכבוד:) אני הכי רוצה ת"א, הכי קרוב לבית. אם תתקבלי לרפואה ולרפואת שיניים מה תעדיפי? ובתור תולעת ספרים גאה:) הרשי לי להמליץ לך על אחלה ספר שאני קוראת עכשיו "סוד המוח היהודי" של ערן כץ, בטח שמעת עליו. יש לך המלצות של ספרים איכותיםם עבורי?

Trollet

New member
כן מורן01 :)

תודה :) אני שמחה עם הציון הזה אבל הראיון מערער את הכל.. ובמיוחד אותי מה לעשות חוץ מלחכות........... בשבילי ת"א גם כן קרובה יותר, ס"כ חצי שעה ברכבת אבל אני מאוד אשמח להיות עם אחותי בי-ם.. אוי איזה מתח הביאו לי מכתב מהעברית וזה היה רק בשביל המעונותתת .. אז.. אני הייתי מעדיפה רפואה..אני לא כל כך בטוחה הרבה ממליצים על רפואת שיניים..את יודעת אין תורנויות את שולטת בזמן ובמקום שלך וכל זה אבל משום מה אני מוצאת את הרפואה הכללית מושכת יותר.. לא יודעת..עדיף לחכות עד הקבלה לפני שנגיד מה אנחנו מעדיפות.. בקשר לספרים שהייתי ממליצה עליהם באמת חבל לי שאני מכירה ספרים בשפה הערבית יותר בהרבה מאחרים.. אבל בכל זאת אני אגיד לך שקראתי את ספרו של ד"ר יורם יובל "סערת נפש" ומאוד הערכתי והיה הספר "האביר בשריון החלוד" שגרם לי לעשות חשבון נפש.. ו.. צופן דה ויצ'י שקראתי פעמיים.. ועכשיו אני קוראת את הספרים של ג'יין אוסטין הנפלאה.. ותודה רבה על ההמלצה אני בטח אשמח להשיג את הספר, שנראה לי מאוד מעניין :) מונא

Trollet

New member
לא בדיוק "קיבלתי"

זה רק 100 ש"ח להבטחת מקומי כי כבר התקבלתי לעדיפות השלישית-רוקחות..

mmm wondering

New member
את בדיוק כמוני

גם אני עדיפות שלישית רוקחות והתקבלתי..אבל לא שילמתי את המקדמה את שילמת?

Rulaa

New member
מוזר!

טוב גם אני התקבלתי לעדיפות נשלישית - רוקחות , שילמתי את המקדמה ולא שלחן לי את ה- "הבטחת מקום " בכלל. עדיין לא קיבלתי כלום ואני מה זה לחוצה :(

Trollet

New member
רולא אל תדאגי בכלל :)

זה סך הכל מעונות ואני חושבת שמטפלים בזה לפי ההרשמה..אבל עדיין לא קיבלתי משהו אחר.. וזה נורא מלחיץ..:( תגידי רולא איך את מתכוננת למו"ר? הם סתם זרקו שתי דילמות באתר nite ואין כלום באינטרנט על מהלך הבחינה עצמה כאילו פרטים..

Rulaa

New member
שלום מונא

מה נשמע ? :) קודם כל , את הזימון עדיין לא קיבלתי , אני חושבת שם אלך לבדוק את הדואר הלילה הוא יחכה לי בתיבה (כך אמרו מהמרכז הארצי ששלחו אותו ביום ראשון וזה צריך להגיע עוד היום) . אז בגלל זה אני עדיין לא ממש מתכוננת אבל הספקתי למצוא כמה מקורות שיספקו איזשהי אינפורמציה . מונא , ישנם הרבה מידע בפורום הזה , את יכולה לגשת ל- "קישורים" ושם יש את החוויות של הרבה מועמדים שעשו את המו"ר הזה, בנוסף לעוד דברים מעניינים. גם אם את מכירה סטודנטים לרפואה שעברו את המבחן או אפילו מועמדים שנכשלו , טוב לדבר איתם לשמוע מהם על המבחן. בסופו של דבר , צריכים להתכונן נפשית, להשתחרר מהלחץ ולהיות עצמנו שם, זה העיקר :) אגב מונא- תמליצי על ספרים בערבית :) אני אשיג אותם בכיף נהיה בקשר ! מאחלת לך המון בהצלחה ;)

Trollet

New member
היי רולא!

מה קורה? אני בסדר גמור אחרי קבלת הזימון :) אתמול הלכתי לבדוק בדואר ובדיוק אז שמו את הזימון בתא! איזה מזל.. בקשר להתכוננות קראתי כמה מאמרים ודיברתי עם אנשים וזה בהחלט עוזר..ההתרשמות שלי שהכל יהיה בסדר..אוכל לשרוד..ותודה על ההמלצה אני אסתכל עכשיו על הקישורים ! בקשר לספרים מאוד אשמח: ויש את שלושת הספרים של אחלאם מוסתע'אנמי שסיכוי גדול שכבר קראת- "ד'אקיראת אלג'סד" ו"פודא אלחואס" ו"עאבר סריר"..אין מישהו שלא ממליץ עליהם! ויש את הספרים של ע'אדה אלסמאן שאני מאוד מעריצה..אהבתי את כולם "אלקמר אלמורבע" .. "כואביס ביירות"..והשאר אני בטוחה שתמצאי אותם בספריות, אני אישית לא קונה ומעדיפה לשבת שם ולקרוא ברוגע.. אגב,הראיון שלי גם ב- 7:45, חבל.. היה סיכוי שנתראה שם! אז..שיהיה לך בהצלחה רולא!! אני בטוחה שתתקבלי :) ונהיה בקשר מונא

Rulaa

New member
:)

שלום מונא , את לא תאמיני , רק היום בבוקר סיימתי את הספר "פאוודא אלחואס" ואת "ד'אקרת אל ג'סד" קראתי מזמן, את השלישי אני אשיג בקרוב :) בקשר לע'אדה , שמעתי עליה הרבה אבל אף פעם לא נתקלתי בספרים שלה ! אבל עם המלצתך אני בטח אקרא אותם . אני עכשיו מתכוונת לקרוא את הספר בגרסה האנגלית " The Alchemist" ואני בטוחה ששמעת עליו . בקשר לזימון ,ראיתי את המודעה שלך בלוחות וחבל שלא יצא ב- 11.6 בכל מקרה אני מקווה שתצליחי ושיהיה לך קל ונעים :) מונא - אם יש לך כמה דילמות ממבחנים קודמים , אני אשמח ואודה לך אם תכתבי אותם בפורום או שתשלחי לי אותם , ואני גם כן אמסור לך את המידע שיש לי:)

Trollet

New member
ואו כמעט כתבתי אלכימיאי :)

רק שזה לא ספרות ערבית, אני באמת לא מאמינה! :) מה איתך? איזה ספרים את ממליצה לי? אני הולכת לסטימצקי דחוף יש כמה ספרים שהחברה פה המליצו בשפה העברית ואני מזה צריכה רענון עברית.. אם לא אני בטח אשב ואגמגם להם שמה חצי עברית חצי אנגלית..:( קראתי את הקישורים רולא.. באמת תודה על ההמלצה אני מרגישה הקלה.. יש שאומרים שזה דווקא היה מהנה.. רק שאני לא מעכלת מה השאלה הזאתי לתאר לעיוור קשת ולחירש מוזיקה.. !!בכל מקרה.. אני מקווה שלא נעצור בהצלחות שלנו כאן :) בקשר לדילמות....בטח שאת אלו שבפורום ובקישורים כבר קראת..חוץ מאיתן אני לא בטוחה שיש לי משהו חדש.. לצערי, אבל יש לי ספר של דילמות מוסריות וההתמודדות איתן שעוד לא הספקתי לקרוא אותו, היתה בו הדילמה של ההורים החולים מנטלית (פיגור שכלי ונסיון התאבדות) אשר רצו להביא ילדים מה צריכים הרופאים לעשות? דילמה קשה אחרת..חולה (גם מנטלית) בא לרופא אך מסרב עתה לקבל את הטיפול הנחוץ שהוצע לו..הפעם השנייה הוא בא עם אבא שלו..אבא שלו מסכים לטיפול..והבן עכשיו מסכים גם אבל בגלל שהוא חושב שאביו הוא שליח של אלוהים..מה לעשות?? להגיד שהנה הוא הסכים לא חשוב למה? או להתחשב באי הסכמתו כשהוא היה לבדו? יש עוד אבל לא קראתי את הכל.. ומה יש איתך? מונא

Rulaa

New member
הממ..

ואוו מונא ! יש לך מידע טוב :) טוב שניה : איזה ספר זה של דילמות מוסריות ? דיברתי עם כמה חברים ואני הולכת לפגוש כמה מהם בימים הקרובים, אני בהחלט אעדכן אותך כשאני אקבל את האינפורמציה :) טוב אז אני ארשום את הדילמות שציינת ונחליף רעיונות .

למעלה