שלום חברים!!!

שלום חברים!!!

אחרי שבוע של מחלות (כן שוב) חזרנו , ובינתיים המטפלת שלנו עזבה כי היא בהריון יותר נכון בשמירת הריון אז תוך יום ראינו כמה פעוטונים ובסוף רשמנו אותו ביום שישי ולקחתי לשם את עוז יחד איתי ל 3 שעות , ואתמול והיום השארתי אותו לבד לכמה שעות והוא בוכה ואני יחד איתו , אז אם יש עצות איך לעבור את השלב הזה בשלום אני ישמח לקבל.

רותי ע

New member
../images/Emo24.gif זה שלב קשה אבל

את חייבת לזכור שזו רק תקופת הקליטה ואח"כ יהיה לו טוב.. אם הגן הוא טוב, ואני בטוחה שהוא כזה, המטפלות ידעו איך להרגיע אותו. אני זוכרת את התחלת הגן אצלנו. ביום הראשון שהשארתי אותו לבד התקשרו אלי כי הוא בוכה היסטרית ושאקח אותו. למחרת כבר לא התקשרו. הוא ישב יומיים או בנדנדה או על אחת המטפלות עם מוצץ בפה. אחרי שבוע הוא שיחק כאילו היה שם חודשים. והעצות שלי- תנסי לא לבכות יותר מדי. כי אם את בלחץ את משדרת לו את זה. כשאת לוקחת אותו מהגן תני לו עוד יותר תשומת לב מהרגיל. רוצה הרבה על הידיים-קחי אותו על הידיים. הוא יהיה זקוק לזה יותר מהרגיל.

עדכון - יום ה-3 בפעוטון

הוא בוכה רק בבוקר ו-10 דק´ אחרי הוא מפסיק (כך המטפלות אומרות) ישן בסדר אוכל בסדר , נראה לי שהתחלנו להתרגל

יונית ש

New member
ליבי איתך

זה נראה לי כל כך קשה כמו כל ההתחלות אנחנו נתחיל עם גן רק בספטמבר. כך שלצערי אין יל עצות רק לחזק את רוחך ולהאמין שבאמת טוב לו שם. בתקווה שהחיוכים ישתלטו על הבקרים וכל הדמעות תעלמנה מהר מהר יונית

רותי ע

New member
כמה נחמד במקרה הזה להגיד

"אמרתי לך"
תוך שבוע הוא יתאקלם שם לגמרי ואת תרגישי כאילו הוא כבר חודשים..

למעלה