שלום חברים,

amnon_p

New member
שלום חברים,

לכל ניצולי ה"גפילטה פיש" המצות והקניידלך, חזרה מוצלחת לשגרה של שמירה ואולי אפילו ירידה במשקל. אני מחר בוולפסון לניפוח שני בתקווה שיפיח רוח בתהליך הירידה במשקל שנעצר אצלי לחלוטין ואף עבר למגמת עליה. אז להתראות לכולם
. אמנון

lir42

New member
אמנון

תודה ומקווה שהתור לא יהיה כל כך ארוך ומיגע לירי

רונית-1

New member
אמנון תרשה לי להחמיא לך

אתה נראה מצויין גם כך, גבר... החשוב ביותר הוא שתרגיש בנוח עם עצמך. בהצלחה רוני

amnon_p

New member
הי גל,

בסך הכל המרגש בסדר, עדיין על נוזלים. בזמן הניפוח היו מספר רגעי דאגה כי הרופא חשב שיש לי חסימה והבריום לא מגיע למעי הדק וכבר חשב לאשפז אותי. לאחר זמן ושתיה נוספת של הבריום הסתבר שבגלל הניתוח הקודם החומר נכנס לכיס שנוצר מהסיכות שעדיין בקיבה והיציאה היא מחלקו העליון של הכיס (הוא מסובב מעט), לכן רק לאחר שהוא מתמלא קיימת פריקה למעי. אני עדיין מחכה לתשובתו של חרוזי בקשר למצב (אני לא חושב שזה נוצר רק אתמול וכנראה אני חי עם זה לא מעט זמן). להתראות בינתיים אמנון

שרה16

New member
מזל טוב!../images/Emo6.gifגם כיס וגם מסובב......./images/Emo3.gif

אין סוף ל"ניסים והנפלאות" שאנשי הפורום מספקים לנו ובשפע..... עכשיו יש "קנגורו" במשפחה! סחתאן על הכיס!ועוד מסובב.....פשששששששש!אפשר לחיות עם זה???????? רוייקו!!!!!!!הסברים בבקשה לעם.....

RomiVais

New member
התבלבלתי בימים ../images/Emo8.gif

תרגיש טוב ותעדכן אותי.......

OBY

New member
בלעת את המזרקה של יעקב אגם ?

גם מסתובב, גם מופע אור קולי רק במקום מים - בריום. שכלוכלים. שמח שעבר לך בסדר ואתה מרגיש טוב, להתראות OBY

gal33

New member
אמנון, מה אגיד לך, נשמע לי מנגנון

חסכוני ביותר באנרגיה. פעולת העיכול מתחילה רק לאחר שהכיס מתמלא? מצויין! לפעמים יש דברים שעדיף לא לנגוע בהם, באמת מעניין מה חרוזי יפסוק. בהצלחה, גל

RomiVais

New member
היי אמנון ../images/Emo13.gif

מה שלומך? ומה שלום כולם? מחר אתה בוולפסון? הבנתי ששינו את הימים של הניפוחים....... אני שם ביום חמישי, גם כן לניפוח. מקווה שזה יעזור לשנינו וסוף סוף נמשיך לרדת במשקל! המון המון
וערב נעים (עד כמה שאפשר) רומי

למעלה