שלום חבריקוס ...

שלום חבריקוס ... ../images/Emo66.gif

מה שלומכם אנשים ? חזרתי עכשיו מגדנ"ע של חר"פ, מה24/7 עד יום חמישי הזה 4/8 היינו בשדה בוקר, היה מדהיייייים לאללה ... קיבלתי תעודת מע"ר צבאית, שזה בסט, וירינו בנשק (אם 16 ארוך), והיה לנו שדאות - לינה בשטח צבאית, והמפקדים שלנו לא האמינו איזה מאהל בנינו !!! קיצר כמו שכולם יודעים "חול טעים, וקוצים נעים". וזהו, אז רק רציתי לאמור שחזרתי, וקראתי חלק מהדברים שרשומים כאן, אבל אני לא הכי מבין על מה אתם מדברים. כי לא נתנו לנו ממש לקרוא עיתונים, וכל מה שקיבלנו זה סח"י אבל זה היה רק פעם אחת, והיה לנו גם סח"ש. אז יאללה תעדכנו מי נגד מי, מה נגד מה ?

Dark faith

New member
חחח....

שמחה שחזרת אביחי
תגיייייייייייד אתה הולך לעשות שנת שירות?

אני בטוח שזה יפתיע את כולכם ...

אני לא עושה ש"ש מהנוער העובד והלומד, מסיבות כאלה ואחרות, מי שירצה לדעת למה, שישלח הודעה לאי סי, ונדבר בכיף. אני עושה דרך רשת ברנקו וייס, זה גרעין חלוצי - ראשון מסוגו, אנחנו הולכים להתנדב בחדרה, לעזור לקהילה שמה. כיום אנחנו הגרעין הראשון, ואם אנחנו נצליח אז יפתחו עוד גרעינים שנה הבאה, אני מקווה ששנה הבאה יהיה יותר מאחד, ושיהיו בעוד מקומות בארץ. פשוט תקראי את החתימה.

Dark faith

New member
איזה מוזר זה....

גרעים לשנת שירות מטעם בית הספר? פעם ראשונה אני שומעת על זה.......זה ממש של בית הספר, או קשור למוסד מסויים- כמו הסוכנות היהודית וכאלה?!

shiroosh999

New member
לפי מה שאני הבנתי...

מאחד האנשים שהולכים לעשוןתאיות את הגרעיחן, השוויצרי ממן את זה לע?

התשובה לעם ...

ככה זה גרעין ראשון מסוגו, של רשת בתי הספר ברנקו וייס- כלומר יש בגרעין ח'ברה מברנקו וייס באר שבע, רמלה, ברנקו א', וברנקו וייס הרגיל, ואפילו יש אחד מברנקו וייס בית שמש האתגרי ... הרעיון של השנת שירות הזאתי, היא שאחרי סוף הלימודים, לפני הגיוס לצבא, צריך קצת לתת לקהילה, ובנוסף הרעיון השני הוא, מי שלא הספיק לסיים את כל הבגרויות, או מי שהיה רוצה לשפר בגרויות, או לעשות פסיכומטרי, או להתחיל לקחת שעות אקדמאיות מוזמן לעשות את זה בצוהרים ... כלומר היום "הרגיל" מתחלק לשתי חלקים: 1.) בשעות הבוקר: עוזרים לקהילה. 2.) בשעות הצוהרים - ערב : אנחנו לומדים, כל אחד ומה שהוא רוצה ללמוד, אפשר ללמוד אפילו גיטרה, או אומניות לחימה למינהן, או ללמוד בלט, או וואט אבר יו וונט !!!!!!!!!!!

שתגיעי לצבא גם את תתחילי לדבר ככה.

גדנ"ע - גדודי נוער. חר"פ - חיל רפואה. מע"ר - מגיש עזרה ראשונה. סח"י - סיכום חדשות יומי. סח"ש - סיכום חדשות שבועי. וכ'ו וכ'ו וכ'ו ... אם עוד משהו לא מובן אני אתרגם לך. מחלקה 1 נשמה 1 !!!!!!!!!!!

למעלה