שלום חברי פורום יקרים , אני כאן.

Diana M

New member
שלום חברי פורום יקרים , אני כאן.

עייפה מעט אך מרוצה הרבה ובעיקר מאוד מאווררת מכל הבחינות. קראתי כבר חלק גדול מההודעות שנכתבו בזמן העדרי. לא התאפקתי והצצתי אפילו מלוצרן שבשוויצריה, אך היות ולא היתה אופציה להגיב בעברית וחופשה זו בכל זאת חופשה, בחרתי להמתין לשובי. בכל אופן התגעגעתי מאוד אליכם ולפורום ואני שמחה מאוד, מאוד להיות כאן שוב ולראות את הפעילות והדיונים של קהילה נהדרת זו. מבטיחה לעבור ולהתייחס לכל פניה על פי צורך. ותודה מיוחדת וענקית לזהבהשטיפלה, טיפחה ושמרה על הגחלת. ועשתה זאת באהבה ביוזמתה הברוכה. קבלי ממני ים של
ו-

דליה.ד

New member
ברוכה השבה דיאנה!

אני ממריאה ביום ראשון, לרודוס לחמישה ימי נופש עם 3 מתבגרים...יש שיקראו לזה עונש ולא נופש...

Diana M

New member
היי גליה, איך היתה חופשתכם

בלונדון? שתפי אותנו ?

Diana M

New member
נסיעה טובה ,דליה../images/Emo160.gif

מקווה כי תהייה לכם חופשה נעימה וטובה. אולי כמה כללי יסוד שתסכימו עליהם בבית יהפכו את הדבים לברורים וקלים יותר עבור כולם, וכך תושג הנאה מהטיול עבור כל הנוגעים בדבר. ביקרתי ברודוס לפני מספר שנים. מקום ציורי ובהחלט ראוי לביקור. בני נוער נהנים שם במיוחד בזכות אוירת החופש הגורמת לרבים מהם לפקוד את המקום. הייתי ממליצה לבקר העיר העתיקה ובמצודה הצלבנית, כולל צפיה בחיזיון האור קולי , אם עדיין ישנו. תהנו בגדול ושתפי אותנו בחוויות כאשר תשובי

זהבה נ

New member
תודה על הפרחים והחיבוק דיאנה,

ברוכה השבה, ואני מקוה שהייתי לעזר, לא יכולתי שלא להגיב כמעט לכל ההודעות (מה לעשות אני ADHD קשה ביותר), הרגשתי שההורים לא בבית ואני האחות הבכורה חייבת לשמור על המשפחה. בכל אופן את שוב אתנו, חסרת לנו כאן מאוד, מאוד. המשך קייץ נפלא לכולנו.
כן, אנחנו ממש באמצע הקייץ עם כל המשתמע. להתראות,

Diana M

New member
הזהבה יקרה,

אכן עזרת ועל כך תודתי. חופשה נהדרת גם לך

לדיאנה ברוכה השבה לפורום.

לדיאנה שלום! ברוכה השבה לפורום, ולמשפחת החינוך המיוחד, אני מקווה שחזרת עם כוחות מחודשים, ובהזדמנות זו אני שולחת לך:
ממני, ליאת.

Diana M

New member
תודה ליאת מתוקה.

היתה לי חופשה נהדרת וזה אכן ממלא מצברים. תודה לך חביבה ושתהייה גם לך חופשה נהדרת וקיץ נפלא. האם תסכימי לשתף אותנו במה את עוסקת כעת? חיבוק דיאנה

לדיאנה שלום!

הנה תשובתי להודעתך שרק עכשיו שמתי לב אליה, אז ככה:תודה על הברכות והחיבוק. היום, אחרי עזיבתי את הבית החם, אני עובדת במרכז שיקום שהוקם בטבריה, עיר מגוריי, לטובת המוגבלים. אני חדשה שם, וזו רק תקופת נסיון, לכן בינתיים אני לא מקבלת כסף, ועובדה זו אינה מפריעה לי בכלל. אם תהיינה עוד שאלות, אני אשמח לענות, ממני, ליאת.

למעלה