שלום חברי פורום יקרים

blue lady

New member
שלום חברי פורום יקרים ../images/Emo24.gif

אני אומנם לא נכנסתי לכאן עדיין אבל הייתי שמחה אם הייתם יכולים לעזור לי...זה משהו שמאוד חשוב לי יש מביניכם אולי מישהו שיודע את המתכון לצ'אי?
או שיודע איפה אני משיגה את המתכון? באמת תודה רבה רבה רבה אם תענו לי- אפילו שאתם לא יודעים איך... העיקר הטירחה...תודה
 
צאי בבקשה....

בבקשה והינה עוד אחד אבל המלצה שלי יש חנויות שמוכרים תבלינים הודיים לכי לאחת כזו ורכשי מהם את כל התבלינים לצא'י הם יתנו לך הוראות מדויקות וזה יצא מ-ע-ו-ל-ה דעתי היא שלא משנה איזה מתכון תקבלי אין כמו המקור!!!
 

kogawa

New member
צ'אי

אין מתכון אחד לתה הודי (צ'אי), הודו ענקית ובכל מקום מכינים אחרת את התה אבל מרכיבים עיקריים הם עלי תה, זרעי הל, מקלות ווניל, עלי כותרת של וורדים, ג'ינג'ר, וחומרי טעם וריח נוספים. תערובת כזאת תוכלי למצוא מוכנה בהרבה מקומות כולל נחלת בנימין. את החלב מרתיחים ומכניסים תערובת מהמרכיבים הנל במסננת בד צפופה, וסוכר, ולאחר רתיחה מוזגים לכוס זכוכית קטנה ללא ידית. ולבריאות..
 

blue lady

New member
יא אתם ממש מתוקים!!! תודה רבה לכם

באמת תודה רבה... עזרתם לי מאוד
 

blue lady

New member
מצטערת שאני משגעת אותכם ככה

אבל יש לי עוד שאלה אחת שרציתי לשאול אתם יודעים אם יש איזה חנות שמוכרים שם תבלינים הודים באזור בת ים ראשון לציון? או אפילו במרכז... ושוב תודה לכם
 

muga

New member
ברמלה

יש חנות שנקראת "מהראג'ה". זו גם מסעדה וגם חנות תבלינים. כתובת - שד' הרצל 100, רמלה טל' - 08-9223534
 
בדיוק עליה רציתי להמליץ.....

מסעדה מעולה שמוגש בה אוכל משגע ואם את כבר שם אז תעצרי לכמה רגעים שבי ואכלי שם משהו היא מצויינת (במיוחד הקינוחים המתוקים, עוד דבר שההודים מתמחים בו)
 

blue lady

New member
אמממ... הסתבכתי קצת ../images/Emo9.gif

לא הסתדרתי עם העניין של השקית בד... אני אמורה להכניס לתוכה את כל התבלינים? ואת המקל קינמון שאני מבשלת במים... מה אני בדיוק עושה איתו? מוציאה אותו מהמים ואז מוסיפה אליו את כל התבלינים? שמים את השקית בד כשבתוכה כל התבלינים אחרי שהרתחתי את החלב השמנת התה והסוכר ולכמה זמן משאירים אותה שם? ולא פותחים אותה בתוך החלב אם הבנתי נכון...
תודה רבה לכולכם!!! אתם באמת עוזרים לי המון
 
למעלה