שלום חבר'ס-אחרי קורס לקראת קניה

yiftah k

New member
שלום חבר'ס-אחרי קורס לקראת קניה

אהלן אני יפתח, בן 18, ולפני 3 שנים בערך עשיתי קורס קייט בהרצליה. באותו זמן לא קניתי ציוד, ולאחרונה החלטתי שאני מוכר אחד מזוגות האפניים שלי (עושה דירט ג'אמפינג וטריאל), וקונה ציוד. הכיוון הוא יד שניה, בסכום של 3000 ש"ח +-. רציתי קצת הכוונה מכם... תודה תודה, יפתח

yiftah k

New member
כדאי להוסיף שאני מחפש עוד קורס

ומדריך שילווה אותי קצת, ויישים עלי עין
בצעדים הראשונים.

ציוד משומש

מצד אחד הנטייה היא להמליץ לך לא לקנות ציוד ישן מדי (לרוב לא ישן יותר מ - 2005 עם כמובן עדיפות על פי שיקול כלכלי ללכת על כמה שיותר חדיש). אבל הסף שהצגת של 3000 שקל הוא בעייתי (במיוחד ששמת לידו גם את סימן מינוס) לציוד מלא (גלשן, קייט קומפלט, טרפז ואולי גם תוספות קטנות כמו ליש וקסדה וכו'). אני אהיה איתך כנה כשאני אגיד לך שלעיתים קופצת איזו מציאה שכזאת אבל למיטב ידיעתי זה לא קורה כל יום. אני יכול להציע לך קייט שיהיה לי החל משבוע הבא: קייט SLINGSHOT FUEL גודל 13 שנת 2006 במחיר 2500 ש"ח. גלשן CAUTION דגם REDLINE גודל 142X39 במחיר 1500 ש"ח (אפשרות להחזיר את הגלשן לאחר מספר חודשים שבהם עברת את שלב המתחיל וקבלת זיכוי במחיר אותו שילמת עליו - 1500 ש"ח - על מנת לקנות גלשן SLINGSHOT מהדגם החדש). טרפז DAKINE FUSION (טרפז הישיבה הנמכר ביותר) במחיר 500 ש"ח (המחיר הוא בקנייה עם שאר הציוד). או טרפז DAKINE STORM במחיר 350 ש"ח (המחיר בקנייה עם שאר הציוד). בכל מקרה, היה והתקציב שמדובר אצלך הוא לשים את הסכום הזה או לא להכנס לתחום אני מקווה שתמצא את הציוד הטוב ביותר שתוכל להשיג או איזו מציאה טובה שתאפשר לך להכנס ולהנות ככל האפשר מהספורט
אם אתה צריך עוד עזרה או תשובות אני אשמח לענות כאן או טלפונית ואני בטוח שגם החברים האחרים כאן בפורום יעשו זאת בשמחה.

kiteaway

New member
עשית החלטה טובה לחזור,,נישמח לעזור

הי כיף לשמוע שאתה חוזר לקייט,,נישמח לעזור לך במציאת הציוד הטוב ביותר במובן המיקצועי בתחום התקציב שאתה מעונין,,וכמובן לשלב את זה בהדרכה לכניסה מחודשת בטוחה ונעימה לתחום,,יש מיגוון רחב של אפשרויות,,צור קשר לתאום ופרטים נוספים 098666991 www.kiteaway.co.il

hagit oz

New member
החלטה מצויינת לחזור ../images/Emo140.gif

היי, כמו שענו קודמיי kiteaway ו- surf club שהם בטח יישמחו וגם אני בטוחה שהם יעזרו לך במציאת הציוד המתאים כמה שיותר קרוב לתקציב ובהדרכה לכניסה מחודשת. עצה שלי, לקבל החלטה שאתה קודם כל עושה את הקורס ואחר כך רוכש את הציוד או במהלך הקורס כשאתה יודע שבאמת זה הכיוון ומה שכרגע נשאר לך לקבל החלטה זה לבחור איפה לעשות את הקורס, אם מדברים על עונת הקיץ יוני - אוגוסט - הכי כדאי באזור המרכז יותר צפונה, בכינרת ובאילת (אלו המקומות שיותר מתפקדים מבחינת הרוח לפחות בעונה הנ"ל). כולנו נשמח לעזור לך בכל ייעוץ ושאלה, בהצלחה! חגית עוז

yiftah k

New member
תודה לכם..!

בקרוב אני מסיים כמה התחייבויות, ומתפנה לעסק.
יפתח

למעלה