שלום חבר...

pradius

New member
שלום חבר...

את השיר הבא כתבתי אחרי שהחבר הכי טוב שלי התאבד.. באותה תקופה הוא אכל המון סמים(אקסטות) , ושעתיים לפני שהוא התאבד הוא ראה אותי עם חברה שלו לשעבר (שהייתה גם חברה שלי לשעבר), סתם מטיילים.. אח"כ כל המשפחה והחברים האשימו אותנו במוות שלו.. בהתחלה היו רגשי אשמה.. ובשיא של ההתמרמרויות על המוות שלו... כתבתי את זה.... אני הולך בשביל ליפול ולא לקום אני מתלבש בשביל למות ערום אני חולם בשביל לישון ולא נרדם ולא שוכח חבר שנפל ולא קם חילות השממה מנגנים יחד בזוגות צעד צעד רוקדים ילדות אבודה קופצת שש קומות מוות ואחר-כך לחיות דרך המלאך וילד שברח דרומה נברח יחד לעד אני הולך בשביל ליפול ולא לקום אני מתלבש בשביל למות ערום אני חולם בשביל לישון ולא נרדם דודי אזכור אותך תמיד גם אם אתה שם השיר וכל הצמרמורות שבאו לי איתו מוקדשים אך ורק לך דודי אזולאי אוהב אותך תמיד ומקווה ששמח לך עכשיו!

black crow

New member
גם בי עוברות מצרמורות...

מקווה שלא תדע עוד צער, בדרך כלל לא מגיבה לשירים שמדברים על מוות, זה תמיד כואב מדי. אך שירך עם כל הכאב גרם לי להתפעלות עמוקה. שיר טוב באמת "אני הולך בשביל ליפול ולא לקום אני מתלבש בשביל למות ערום" שתי שורות מעולות, ממש חזקות! ושוב, מאחלת לך ימים טובים יותר, שחרחורת

קסנדרה*

New member
קשה, גם קשה להגיב...

משפט שהדהים אותי והשאיר בי רושם עז הוא: "אני מתלבש בשביל למות ערום..." מרגש וכואב. קסנדרה

yessi

New member
עמית יקירי,

ביום שישי היתה אזכרה של ילד מהבי"ס שלי, שהתאבד לפני שנתיים. לא הכרנו באופן אישי, אבל היינו במעגלים משותפים. ילד בן 16 תלה את עצמו בקן של הנוער העובד והלומד. כשרע לי, אני לא מצליחה להירדם. אהבתי מאוד את "אני חולם בשביל לישון ולא נרדם". העולם לפעמים לא יודע להתמודד איתנו. זה לא נחנו שלא יודעים להתמודד איתו. שיהיה רק טוב.

mystery duck

New member
../images/Emo16.gif נוגע ללב...

כמו כולם, גם אני קראתי וכאבתי איתך. קשה לאבד חבר קרוב. קשים עוד יותר רגשות האשמה והשאלה "מה היה יכול להיות?". גם אני הכרתי אנשים שהתאבדו. למזלי הטוב אף אחד מהם לא היה קרוב אלי במיוחד. את השיר הבא, כתבתי מזמן, בלי סיבה מיוחדת. עד עכשיו לא רציתי לתת לאף אחד לקרוא אותו כי היה חסר בו משהו ורק עכשיו הבנתי מה - הקדשה. הייתי רוצה להקדיש את השיר הזה לך ולחבר שלך. מי יתן ולא תדע עוד צער. mystery התהום אני יושב לי בחדר המואר ומביט דרך החלון על התהום שבחוץ. התהום היא המקום היחיד שנראה לי תמיד כמו שהעולם נראה לפני שאלוהים יצר את הכל, חושך, ותוהו ובוהו, ושקט. התהום הזו כבר לקחה ממני את האדם שהיה הכי קרוב אלי. החבר הכי טוב שלי, שקפץ לתוכה, ולעולם לא ישוב. אני הולך לשבת ליד התהום כשאני מתגעגע אליו, וכשאני שונא אותו. כשאני רוצה להיות לבד, וכשאני מרגיש בודד. כשאני רוצה לדבר, וכשאני צריך לשתוק, מה שלא יהיה, התהום תמיד שם. אני מביט על התהום כשאני רוצה לכתוב, ואז אני, והחבר שלי מתחילים ליצור הכל מהתחלה. 31.7.2001-1.8.2001

aequitas

New member
שיר עצוב ונוגע ללב מאוד. ../images/Emo16.gif

קראתי הרבה שירים, אבל שיר כזה, שהעביר בי צמרמורת כזו, לא קראתי מעולם. חייב להסכים עם שאר חברי בפורום - "אני הולך בשביל ליפול ולא לקום ,אני מתלבש בשביל למות ערום" המשפט הכי מצמרר בשיר.

בל בל

New member
קשה להגיב......./images/Emo7.gif

כתוב יפה ומצמרר. כואב לכן לא אוסיף עוד שבוע טוב ענבל

חבר אמיתי

צר לי לקרוא את רגשי האשם שאתה מאשים את עצמך ,הסיבה שקפץ למותו זה לא אתה ולא השעתיים שלפני שקפץ ,זה התחיל עוד לפני התקופה שבה אכל את הסמים , אני מכיר את הילדים האלה והסמים הם רק בריחה כביכול מהנטל שהם נושאים וגוררים על כתפיהם הדלים. .אני לא אומר לשכוח אך עליך להמשיך הלאה ולחיות גם את החיים שהוא הפסיד על ידי עזרה לאלה שהולכים בדרכו. כואב מאוד הרצל

pradius

New member
עכשו בכלל יש בי צמרמורות. .

לא האמנתי לכזאת תגובה!! תודה לכולכם על ההקשבה וההבנה!! ורק בשביל שתדעו את המשך הסיפור . . . . לפעמים המוח שלך מגיע למצב שכמו שיער עם המון קשרים גם אותו קשה לברוח והסיבה הכי שגויה לעשות זה לקצור.. ..במקרה של דודי.. הוא גזר את השיער שלו.. אנחנו לא מפסיקים להאריך! למי שלא הבין קצת הסתבכתי בעצמי לא נורא! חיים יפים!

למעלה