שלום חגית, אני רוצה להתייעץ איתך

tamar two

New member
שלום חגית, אני רוצה להתייעץ איתך

כמטפלת זוגית. אני נשואה טריה בעלי ואני בשנות השלושים. אני מרגישה למרות האהבה שלי אליו שאני כועסת וקצת ממורמרת, כאילו אני מפילה את הקשיים שיש לי עליו וקורה גם שאנחנו רבים. יש לי קשיים בעבודה עם הבוס שלי ואני מתוסכלת מכך, אני חוששת מאד שאם אמשיך כך בעלי יעזוב אותי אבל איני מצליחה להתגבר על התלונות שמופנות לרוב אליו, כי הוא נמצא שם. האם מתאים שנלך לטיפול זוגי? אשמח לדעתך המקצועית . תודה מראש.

וטיפול זוגי מומלץ ללכת כאשר ישנו

חוסר שביעות רצון של אחד או שניים מהזוג כשהמטרה תהיה לשנות לטוב יותר. נראה שאת חווה משבר אישי שהקושי שלך מופנה גם לבן זוגך ואני מבינה שאין לך טענות כלפיו ואינך מרוצה מדברים אחרים שקשורים בחייך. למרות זאת את צודקת שהקושי יכול להפוך לזוגי אם תמשיכי לשלוח את כעסך ותסכולך מול בעלך, חשוב שיהיה שם בשבילך אבל לא רק כדי לספוד את הרע שבתוכך. אני ממליצה לך ללכת למפגש יעוץ לבד. תבדקי עם המטפלת, מה מציק לך. את יכולה להזמין את בעלך גם כן אבל אין מדובר בטיפול זוגי קלאסי. ישנן סיבות רבות לחוסר שביעות רצון ולמרות שטוב לך בזוגיות את עדיין יכולה להיות מאד לא מרוצה ממקומות אחרים בחייך. מקווה שתעזרי ותרגישי טוב יותר.

tamar two

New member
תודה חגית,הבנתי את הרעיון.

את יכולה להמליץ לי על פסיכולוגית או מטפלת זוגית? אולי בעלי בכל זאת יבוא , שוב מודה לך על התשובה והפורום.

מטפלת זוגית את יכולה למצוא על פי

מקום מגורייך באתר של האגודה לטיפול במשפחה ובנישואין, ישנו קישור בפורום, שם ישנה רשימה של מטפלים ומטפלות בעלי הסמכה. למטפלת זוגית את יכולה גם ללכת לבדך. פסיכולוגים ניתן למצוא באתר "פסיכולוגיה עברית" על פי סוגי התמחות ומקום מגורים. מקווה שתסתדרי, מאחלת לך בהצלחה!

תעשי מאמצים לא להביא את הקשיים שלך

בעבודה בכעסים על בעלך. לפעמים זה קשה להימנע כי הוא נמצא שם אבל תנסי לקבל את הצמיכה שלו ותתיעצי איתו בקשר לבוס, גברים מבינים גברים אחרים יותר טוב.

למעלה