שלום חגית.

תהל6

New member
שלום חגית.

אשמח לקבל עצה חכמה. לצערי חוויתי בגידה מבן הזוג בשנה שעברה.עדיין נושא זה כואב ולא הצלחתי להשתחרר מהעצב והאכזבה .ניסינו טיפול זוגי אך לא הצלחתי להפיק מיממנו את המירב. בעיה נוספת שקשורה לבעלי(קשה לי לומר שהוא בעלי)היא חוסר אחריות הכלכלית.אני חשה במהלך כל השנים שאין לו טיפת אחריות כלכלית.לא אכפת לו שצריך לשלם למכולת,תשלומים שונים(מה שלא בהוראת קבע)הוא מתעלם ולא משלם.אני בדרך כלל צופה את העתיד ומבקשת שילך לבנק ויבקש שלא יחזירו הוראות שונות אך גם זה לא מבוצע. היום קיבלתי טלפון ששבר אותי.הוא אבא נהדר אך ההפך כבעל.שנינו בעלי מקצועות חופשיים שמרוויחים ,אך האחריות של כל הבית שורה על הכתפיים שלי.יש לנו חובות מהתקופה שהוא לא הרוויח מהעבר. אחרי הבגידה הורדתי את האחריות הכלכלית ולצערי הוא הביא אותנו למערבולת של מינוסים ענקית שאיני יודעת כיצד לצאת מיממנה. להתגרש???בתוך תוכי אני שונאת אותו,הוא האדם שפגע בי הכי בעולם!(יש לנו ילדים). מה לעשות???אני חסרת אונים. תודה.

זה אכן מצב לא פשוט שדורש הרבה מחשבה.

זוגיות כאשר היא טובה יש בה תקשורת, אהבה, אחריות ועוד דברים שצריכים להיות הדדיים. אם חלק אבד, נשחק או איננו כדאי לטפל ולנסות לעשות שינוי. את צריכה לחשוב על כל הפרמטרים שישנם ואינם בחייך ולעשות מה שהכי נכון עבורך. תנסי לקבל החלטה בזמן רגוע שלך ולא תוך כדי סערת רגשות, תשתפי אנשים שקרובים אלייך ואת יכולה גם ללכת ליעוץ לבד ולקבל תמיכה מקצועית. מקווה שזה עוזר לך במעט.

למעלה