שלום חגית

שלום חגית

לפני זמן מה כתבתי פה הודעה http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1561&MessageId=122626896 הנה הקישור. מאוד עזרת לי והתחלתי לשפר אתחיי כתבת לי שאני חייבת למצוא עבודה ואת צודקת התחלתי ללמוד לבגרויות ובאוניברסיטה הפתוחה רציתי לשאול האם את יכולה לכוון אותי לתחומים שבהם מישהי בלי בגרות יכולה למצוא עבודה ועוד במשרה חלקית כי אני לומדת תודה רבה מראש פעם שעברה מאוד עזרת לי אני לאט לאט יוצאת מהבועה שלי ולא כל כך יודעת איפה ומה לחפש...

אני שמחה בשבילך על המפנה החשוב שאת עושה בחייך

וכל הכבוד לך על כך. ישנם תחומים רבים שיכולים להתאים לסטודנטים, הרבה סטודנטים משלבים לימודים ופרנסה בהצלחה. איני יודעת את מסגרת השעות שלך אבל אציע לך כמה אפשרויות שעולות בדעתי: האחת היא חונכות אישית לילד בבית ספר או אחרי בית ספר. יש באתר "שתיל" הרבה הצעות עבודה בתחום הזה . ישנם בתי ספר שמחפשים "מתרגלים" זה אומר לעבוד עם המורה בכתה בתרגול תלמידים וזה מתאים לכל מי שאוהב לעבוד עם ילדים ונוער וסיים 12 שנות לימוד. מתפרסמות לרוב מודעות על חיפוש מטפלת להוציא ילד מהגן או המעון לכמה שעות בשבוע, ביום, להוציא מצהרון וכו... מודעות כאלה מתפרסמות בעיקר בשכונות על גבי לוחות מודעות שם ישנה אוכלוסיה גדולה יחסית של ילדים. מלצרות, עבודה בחנות . יש תחום מסויים שמושך אותך? מה את לומדת באוניברסיטה הפתוחה?

לחגית

תודה לך על התגובה. לא הייתי רוצה כל כך לעבוד עם ילדים. אני לומדת כלכלה ומינהל באוניברסיטה הפתוחה אבל זה עדיין לא סגור ואני חושבת גם על פסיכולוגיה. מה שבאמת היה מעניין אותי לעבוד בו זה או בכל מיני שרותי לקוחות טלפוניים או משהו בשדה תעופה שלמקום הזה תמיד היה קסם בעיני תודה לך שאת עוזרת לי לא הייתי מתקדמת בלעדייך

בבקשה, אני שמחה שיכולת להעזר.

בקשר למקומות עבודה שציינת אז תיכנסי לאתרים של החברות הסלולריות , יש ודאי מקום של "דרושים" ותראי לפי הנתונים אם את מתאימה. כנ"ל ברשות שדות התעופה, מחפשים תמיד עובדים לחנויות הדיוטי פרי לעבודה במשמרות, תתענייני שם. תמשיכי בכיוון הנפלא שאת בו כיום ואת תמיד מוזמנת להמשיך ולהעזר בי ובפורום.

אין לי מילים

תודה על העזרה אני אפעל בכיוונים שנתת לי. היום במקרה יצא לי להיות בשדה התעופה. אך איך הייתי רוצה לעבוד שם. חשבתי אולי לחפש עבודה בתור דיילת קרקע של חברה מסויימת חגית אתהיחידה שאני מצליחה לדבר איתה תודה

למעלה