שלום חגית

aristo1973

New member
שלום חגית

אני רואה את התמונות של נתי עם הקייטווינג ואני כבר מת לחזור לפעילות כנסו ל http://www.kite-fantastic.co.uk ותתרשמו אני מרגיש את האדרנלין התלבטות יש לי 1500 ש"ח ואני מחפש קייט גם לים וגם ליבשה יש לך משהו להציע האם ראית כבר את הפיטר לין

hagitoz

New member
הי אופיר

הי אופיר, מה שלומך? מה מצב הפציעה? מה אתה מחפש בדיוק, קייט אחד שיוכל לשמש אותך לשתי הפעילויות, בים וביבשה? באיזה רוח אתה מתכוון לגלוש? לגבי הפיטר לין, יש לי אחד כזה שעדיין יושב ומחכה לחלק שחסר לו (שחיפים) אז ברגע שזה יגיע אני מאוד מעוניינת להניף אותו לבדיקה ואני אשמח לעדכן אותך, אני גם סקרנית לגביו :) חגית עוז

aristo1973

New member
את בטוחה שזה פיטר לין

בגלל שעד כמה שידוע לי אין להם שחיפים בקייטים מרגיש את היד טוב מאוד ,זה השלב שאחרי הפציעה ולפני החזרה

hagitoz

New member
האתר של peterlynn

הי, יש לכם קישור לאתר, כן צריך שחיפים למצנח, תודה חגית עוז

natyh

New member
אהלן אופיר

אתה רק לא יודע שהתמונות האלה עלו לי בשבוע במיטה ... שפעת מפה עד הודעה חדשה + סיבוכי אסטמה . אז תנוח כמה שצריך ואל תשכח לחזור בהדרגה ובעדינות הכי חשוב זה הבריאות . נתי

aristo1973

New member
אני אחרי ביקורת של אורטופד

הוא אמר לי שאני יכול לחזור לפעילות מלאה אבל בהדרגה יש לי מרפק ברגע שיש כאב להוריד 0.....8 עוד הוא אמר שזה עניין של עוד חודש וחצי מה קורה

miri362

New member
היי אופיר וכל חברי הפורום חג אורים

שמח בעניין הפציעה שלך הבנתי שניפצעת בעצמות המרפק יש מוצר של חברת אלטמן שניקרא קרטילגו ספורט מחזק ומחדש את הסכוסים והעצמות מומלץ לספורטאים עם פציעות כשלך ישנם שני מרכיבים נוספים בתוך המוצר שניקראים כורכום (התבלין) ובוסבליה שניהם צמחים אנטי דלקתיים ממליצה בחום אם תיצטרך או מישהוא כאן צריך עוד המלצה מוזמן לפנות אלי במסר. אשמח לתת טיפים ברפואה אלטרנטיבית

miri362

New member
ערב טוב או בעצם לילה טוב

תרימה מייצרת מוצרים רפואיים הכוללים בתוכם מרכיבים כמיים שחלקם אף מחייבים מירשם רופא אלטמן מייצרת מוצרים טבעעים הבנויים על הרכבים של צמחי מרפא בלבד מחומרים טבעיים בלבד כך שבחברת אלטמן ספציפית למוצר זה(וזה מנסיון) הוא עובד יפה מאד על פציעות מסוגים אלו וניתן ליעמצוא את המוצר כיום בכל בתי המירקחת ובכל בתי הטבע רק לפני שקונים נא בבקשה להשוות מחירים אם תיצטרכו עזרה בנושא הזה גם אשמח לעזור(אני עובדת בחנות טבע) סביר להניח שפער המחירים הינו ענק בין 50 ל 100 ש"בין החנויות אז בבקשה תיבדקו חג שמח ומלא קלוריות (תיזהרו)

למעלה