שלום, חדשה בפורום

באיו

New member
שלום, חדשה בפורום

פחות חדשה בתחום - אבל גם כן לא מהוותיקים.... יש כאן וויקאנים רציניים? או שזה פורום מתחילים? אני לא מנסה להעליב - אני שואלת באמת כי אני רוצה לדעת... מקווה שחדשים מתקבלים פה םג בלי הכנסה בסוד

gwizard

New member
שלום לך

קודם כל, זהו לא פורום וויקה, אלא פורום מאגיה. מאגיה על כל סוגיה, גם יהודית, נוצרית וגם סתם מאגיה ללא שום שייכות דתית. שנית, זהו פורום ציבורי אשר לא דורש שום הרשמה מיוחדת או וועדת קבלה כך שיש כאן אנשים מכל הרמות, גם מומחים וגם מתחילים. הכנסה בסוד לא דרושה בהשתתפות בפורום זה וגם אנשים נוטים להפריז בערך חשיבותה. ברוכה הבאה

PurpleFilth

New member
למה אתה משקר

יש חלקים מסויימים בפורום שאפשר לראות רק אחרי שחותמים על תופס שו"ס ומקריבים בתולה.

Jerald_Admonds

New member
אבל כבר ממזמן

הפסקנו להקריב בתולות, כיום אנחנו מקריבים רק את הבתולין שלהם/ן.

gwizard

New member
אתה יודע איך אומרים ?

עסקים זה כמו נשים....אתה דוחף עד שהן צורחות. ואז אתה דוחף עוד קצת.
ועכשיו אני הולך להתחבא לפני שפמיניסטיות מוטרפות עם קלשונים באות להרביץ לי.....

LilyanSky

New member
תתחבא תתחבא. אני באה עם קילשון ונבוט

איך זה מתקשר לעסקים? ולמה הן צורחות אצלך? אתה לא עושה להן נעים?

RainBird

New member
אל תשכחי לפיד ../images/Emo13.gif הוא עושה להן נעים, אני מכיר את אישתו והיא לא מתלוננת ../images/Emo13.gif

RainBird

New member
לא לכבות! אני אשמח להשאיל אותו ולהכין ציפוי קרמל מעל הקרם ברולה (שעושים עם להביור אגב...)

hmmm

but why only women? isn't it just a matter of finding the right hole really? and anyone who thinks i\m wrong is welcome to correct me. I like learning.

lily kane

New member
אמממ...מותר להיות פמניסטית ליום אחד

נורא מתחשק לי לרוץ עם קילשון זה נשמע כיף לגבי ההודעה השניה עם הקובץ הבלתי נראה אין לי מושג שבוע אני לא בבית ואיך שאני חוזרת המחשב שלי משתגע

../images/Emo45.gif

running with a kilshon (how do you say that in English?) is fun!! regardless of my views on the subject of the above message

Fork מתייחס לרוב למזלג

אז מפרידים ואומרים מזלג - Fork קלשון - Pitchfork או trident בשפה המקצועית חקלאית ( יש לי מטע אפרסקים you know )

oh, right

i forgot about that. "Light your torches and ready your pitchforks.." miyau* or something like that *the point of the miyau is to keep the dots and the other thingies the names of which I also don't remember in their rightful places.

Fairy24

New member
אמנם אין לי קלשון ואני לא רוצה כזה...

אבל זה מפתה לזרוק עלייך נעל No hard feelings (אולי רק טיפטיפונת) טל

למעלה