שלום :] חדשה בפורום

שלום :] חדשה בפורום

היי, אתם מוזמנים לפנות אליי בכינוי זילברסקוור ;] הרגע בעקרון פתחתי שם משתמש... ההודעה הראשונה שלי בתפוז! D: אני לא ממש יודעת איך זה בנוי אז סליחה אם פתיחת השרשור לא במקום... אני רוכבת כבר שנה וחצי בחווה ברשפון (קפיצות ראווה ודרסז') ומתקדם דיי יפה... תגידו לי אם עוד מישהו רוכב שם ואני שוב אומרת - מאוד אשמח אם מישהו קצת ירחיב על הנושא של הפורום... אז.. הממ.... תודה מראש :] כמה שאלות... בקיץ יש תחרות דרסז'!!!!! זה האמנם רק קדם א', אבל אני כ"כ חיכיתי להזמנה הזאת. ראיתי פעם כמה תחרויות דרסז בטלוויזיה, אבל זה היה ברמה ד' אני חושבת... אליפות אירופה או משהו כזה.. כך שלא נראה לי שהתחרות בחווה שלי תהיה דומה... בכל אופן, אני יודעת שיהיה דגש על דיוק (שמיניות, צורות S, אלכסונים וכו'...) ועל הרוכב. הליכה על המתג נחשבת פרט טרגי יחסית? כי יש רק סוס אחד מאוד ספציפי שאני מצליחה קצת לכנס אותו, וגם זה רק בטרוט ישיבה... רוב הזמן זה טרוט ישיבה או קימה? מצד אחד ישיבה נחשב רמה גבוהה יותר, מצד שני אולי זה לא הדגש שמחפשים (הרי רוב התרגילים נעשים בעת טרוט ישיבה כמו לגיל וכד'... ובמקצה הזה אין דגש על תרגילים). אשמח אם תענו ושוב תודה מראש! :] **את שתי ההודעות האלו כתבתי בפורום סוסים, והמליצו לי גם על הפורום הזה, אשמח אם תענו :]**

ברוכה הבאה:]

היי זילברסקוור.... אני לי,בת 16 וחצי רוכבת בחוות צח אינגליש-קפיצות הישתלבות נעימה ומהירה!!

netapet2

New member
שלום,

אני נטע, אני רוכבת בחווה יגור בכפר הירוק, גם קפיצות ודרסאז', כרגע אני רוכבת קבוע על טייסון... בנובמבר הייתה לנו גם תחרות דרסאז', גם קדם א'... לפי מה שהבנתי הליכה על המתג יכולה רק להוסיף נקודות וגם זה אני לא בטוחה. אם אני זוכרת נכון בקדם א' את יכולה להחליט אם את רוצה טרוט ישיבה או טרוט קימה (או שילוב בינהם).. אני השתתפתי בתחרות על קדם א'4.. שזה גם עם קאנטר... לא זכור לי שמיניות ו-S, היו שם מעגלים, מעברים לקאנטר, החלפת כיוון בהליכה אקטיבית, וכל מיני. אגב, טרוט ישיבה יכול לפעמים להוריד לך נקודות כנ"ל לגבי טרוט קימה וזה כי- אם את קופצת על הגב של הסוס, או הרגליים שלך קדימה מדי, או שאת מתכוונצת, זה מוריד לך. אני עשיתי רוב הזמן טרוט קימה, רק לפני המעברים לקאנטר טרוט ישיבה... חשוב גם הזמן של המעברים ,נגיד אומרים לך בין A ל-B מעבר לקאנטר, ממליצה לך להתחיל את הקאנטר בדיוק באמצע (טרוט ישיבה לפני) שלא יגידו לך שהתחלת מוקדם או מאוחר מדי. בהצלחה בתחרות! *אני וטייסון בשיעור האחרון*

netapet2

New member
תודה P:

יש עוד מה לשפר (כתפיים!, שבדר"כ פתוחות, אבל משום מה דווקא התמונות הזאת ככה :(

AnGi14

New member
ברוכית ../images/Emo140.gif

היי אני ליאור בת 13 מראשון ציון ורוכבת בבן-שמן דרסאז' ואני מגדלת סוסות שתהיה לך השתלבות נעימה ובהצלחה
אוי איזו בובה! ------------------------------------------------------->

ווינגז

New member
היי, זילברסקוור../images/Emo13.gif

אני יעל, בת 18. אאל"ט, בקדם א' לא שמים דגש על הליכה על המתג, מה גם שבתחרויות פנימיות (ובטח שראשונות) בחווה, מתחשבים יותר. בעניין השרשורים, מומלץ ל'קרוא את תקנון הפורום (כן, הוא הועלה למאמרים
), יש שם מידע בנושא.

אתם כ"כ נחמדים XD

עוד שאלה בקשר לקפיצות... בתחרות, אמורים להגיע לקפיצה בקנטר? (וכמובן גם אחריה להמשיך..) ז"א, כל התחרות נעשית בקנטר? או שרוצים לבדוק שבאמת צעד לפני הקורה עושים צעד קנטר ואז אחרי הקפיצה עוד כמה צעדים ושוב טרוט...? בלה בלה בלה D: הכי כיף זה לדהור כמו מטורף למכשול
אבל שטויות >< בקיצור, מחכה לתשובה וכולכם ממש מקסימים

shanysnow

New member
תשובה

כל המסלול הוא בקנטר ואין קורות לפני מכשול בתחריות

מוריה42

New member
ברוכה הבאה זילברסקוור!!

אני מוריה מחוות "המרחב הפתוח" בכפר שמואל..בת 13!רוכבת אינגלייש... בהצלחה:)!

ocean zd

New member
וואלקם...

בקדם א' לא מקפידים על "סוסים מכונסים" או על המתג.. חשוב איך את יושבת, השליטה שלך בסוס וכו'... בעיקרון את יכולה להחליט אם את עושה את המבחן בטרוט קימה או ישיבה.. אם אני לא טועה.. המבחנים בטרוט קימה... דיוק חשוב, ישיבת הסוס והרוכב.. הופעה?.. לא בטוחה.. דברים כאלה של התחלה... תהני..

למעלה